Inaktiv platsannons

Rekryterare till Office Management i Stockholm

Om tjänsten

Arbetsbeskrivning
Rollen som Talent Acquisition på Office Management är en otroligt viktig roll inom koncernen där du direkt påverkar vilka som blir en del av vår organisation. Arbetet innefattar operativt ansvar för alla rekryteringsprocesser inom koncernen även för våra nordiska länder, Finland och Norge.

Du kommer att arbeta nära våra chefer och driva rekryteringsprocesser från ax till limpa, från kravspecifikation till tillsättning av kandidat. Du kommer även att säkerställa att introduktion av nyanställda genomförs på korrekt sätt efter satta processer. Ditt fokus kommer primärt ligga på att skapa ett proaktivt rekryteringtänk i koncernen. Genom Employer Branding aktiviteter och search/headhunting bygger du upp ett nätverk av potentiella kandidater till våra olika tjänster. 

Rollen innefattar även administrativt arbete såsom upprättande av anställningsavtal, uppdatering av policys och personalhandbok, uppdatering av intranätet samt ta hand om andra HR-relaterade ärenden och administrativa uppgifter. 

Detta är en synlig roll inom organisationen med många kontaktytor och du kommer bli en viktig del i vår fortsatta utveckling.

 

Erfarenhet och personliga egenskaper
Vi söker dig som har erfarenhet av rekrytering och som självständigt drivit processer inom det. Du har sedan tidigare även kunskaper i hur man arbetar med search. Du bör ha ett genuint intresse för människor och organisation – du brinner för att hitta nya sätt att attrahera kompetens.

Att bygga upp nätverk och relationer är en central del i denna roll och därför lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi tror vi att du som söker är en person som har en stor social förmåga, är lyhörd, strukturerad och driven. Du är van att arbeta i ett högt tempo då du behöver vara effektiv och ha förmågan att prioritera. Du tycker om att kunna påverka och arbeta självständigt med stort eget ansvar. Att du har ett genuint och brinnande intresse för rekrytering och HR relaterade frågor ser vi som en självklarhet. Vidare har du goda kunskaper i både svenska och engelska.


Vi erbjuder

  • Del av ett fantastiskt HR- team bestående av HR-chef, HR Business Partners & L& D Development Partner
  • Great Place to Work-certifierad arbetsplats 2020, 2021 och 2022
  • O.M Care: Träning på arbetstid, förmånsportalen Benify, hälsoförsäkring, rikslunchkort, friskvårdsbidrag mm.

 

Vi arbetar med löpande urval, så tveka inte att skicka in din ansökan direkt om du är intresserad av rollen. Har du frågor kan du kontakta Sara Lundberg, Recruitment Consultant, på 010-858 40 67 eller Karin Patring, CHRO, 072-600 41 62

Varmt välkommen med din ansökan!

Kontakt Recruitment Consultant – HR & Utbildning
Om Office Management

Vi grundades 1993. Sedan dess har vi hjälpt 8000 företag i Norden att frigöra ovärderlig tid genom att effektivisera deras kontorsdrift. Med 450 medarbetare, en omsättning på 1320 MSEK (2019) och kontinuerlig tillväxt sedan 1993, är vi en stark aktör på den nordiska marknaden. Vi ägs av Nalka Invest AB och har verksamhet i Sverige, Norge och Finland. 

Vår vision
Vi gör din arbetsdag framgångsrik.

Grundat 1993
Medarbetare 450
Omsättning 1320 MSEK

Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Kontor / Administration | Heltidsjobb (förstajobb)