Teknikansvariga och uppdragsledare geoteknik till Göteborg

Sweco är ett ledande samhällsbyggföretag som funnits i 24 år. Konsultföretaget är etablerade i Sverige och runt om i Europa, med 17 500 anställda.

Om tjänsten

Vill du få uppskattning för din kompetens som och utvecklas i din roll tillsammans med våra kompetenta geotekniker, fältgeotekniker, geokonstruktörer och uppdragsledare? Inom Sweco söker vi nu dig som vill leda uppdrag inom geoteknik eller vara teknikansvarig i våra stora infrastrukturuppdrag. Vi söker dig som har arbetat i 10 år som geotekniker med erfarenhet som teknikansvarig eller uppdragsledare. Vi söker dig som vill vara en ledare i våra spännande uppdrag.

Varför jobba hos oss?
Sweco är en av Sveriges ledande geoteknikkonsulter, vi är idag drygt 260 medarbetare inom Affärsenheten Geoteknik och Berg över hela landet.
På Sweco vill vi samla de bästa inom vår bransch och jobba tillsammans för att skapa meningsfulla resultat för våra kunder. Utveckling, både som team och som individ, är en av våra främsta prioriteringar. Personlig utveckling, multidisciplinära samarbeten samt flexibla verktyg och processer är vad våra medarbetare värderar.

Hos Sweco blir du en del av en gemenskap. I våra relationer till varandra och till våra kunder hittar vi styrka.

Din framtida roll
Som uppdragsledare geoteknik och teknikansvarig på Sweco kan du arbeta lokalt, nationellt men även internationellt då vi har goda relationer med våra kollegor i Europa. Sweco har ett starkt nätverk med stora möjligheter. Sammanhållningen inom hela landet är fantastisk och vi har en ansvarig Teknikchef som anordnar webinarier, kurser, teknikträffar och som leder våra innovationsprojekt.

På geoteknikgrupperna har vi en stor spridning när det gäller kompetens, erfarenhet och ålder, vilket bidrar till att vi hela tiden har en naturlig kunskapsöverföring mellan våra medarbetare. 

I region Sydväst är vi idag 65 personer som arbetar med geoteknik.

Som uppdragsledare geoteknik och teknikansvarig kommer du exempelvis att:

 • ansvara för att leda projektteam inom geoteknik
 • skapa gott samarbete i uppdragsteamen
 • ansvara för ekonomi och kvalitet samt vara ansvarig för att teamet når rätt teknisk lösning inom ramen för tidplan och budget
 • tillsammans med våra experter identifiera olika lösningar åt kunderna som kan innebära tids-, kostnads- och klimatbesparingar.
 • hjälpa våra kunder att upprätta bygghandlingar och förfrågningsunderlag
 • arbeta i tidiga skeden med överslagsberäkningar i samarbete med våra experter
 • vara med på plats i byggskedet för kvalitetssäkring och uppföljning
 • ha stora möjligheter att påverka framtiden. Tillsammans med dina kollegor och våra kunder bidrar vi varje dag på en rad olika sätt till FN:s globala mål.
 • vara med och utveckla Swecos kompetenser 
 • delta i prestigefyllda uppdrag med krav på hög kompetens.
 • växa som ledare, tekniker och som person.
 • känna gemenskap med andra uppdragsledare geoteknik och andra tekniska discipliner inom hela Sweco.
 • samarbeta med många andra teknikområden för att nå bästa lösningen för kunden i varje projekt
 • lära dig mer om våra hållbarhetsverktyg och innovationer

På Sweco värnar vi om ett hållbart arbetsliv och chefens roll är att vara en god ledare som stöttar dig och din utveckling. Vi tror på individens potential och att det mesta är nåbart så länge man är villig att jobba för det. Att just du kan nå oerhört långt om du själv vill.

Dina erfarenheter
Vi söker dig som:

 • har en universitets- eller högskoleexamen och har minst 10 års erfarenhet som uppdragsledare eller geotekniker

På Sweco brinner vi för våra ledord; nyfikenhet, engagemang och ansvar. När vi gemensamt bidrar inom ramen för dessa ord blir det också väldigt inspirerande och roligt att jobba tillsammans och detta ger vår framgång. Vi ser därför att du som person är ansvarstagande, affärsmässig, strukturerad och visar stor initiativförmåga. 

Vem är du?
Du är en ansvarstagande, kompetent och erfaren uppdragsledare eller teknikansvarig som vill samarbeta med duktiga kollegor inom geoteknik och grundläggning.

Vi sätter stor vikt vid dina personliga egenskaper och ger möjlighet för den sökande att skapa den arbetssituation och de arbetsuppgifter som passar bäst.

Du är intresserad av att själv utvecklas och att vara med och utveckla dina kollegor och kunder. På Sweco värdesätter vi ett gott affärsmässigt förhållningssätt då våra kontaktytor bygger på samarbete och goda relationer. Vi värdesätter även hållbarhet, öppenhet och utveckling och vi tror att du precis som vi är nyfiken, engagerad och ansvarstagande.

Ansökan
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via mail, utan hänvisar samtliga ansökningar till ansökningsformuläret nedan och är du intressant kontaktar vi dig. Vi återkopplar till samtliga sökande efter avslutad rekryteringsprocess.

På Sweco vill vi vara en arbetsplats präglad av mångfald. Vi tror att fler perspektiv breddar vår förmåga att fortsätta nå våra mål och eftersträvar mångfald i våra rekryteringsprocesser.

Publicerad den

29-11-2022

Extra information

Status
Öppen
Ort
Göteborg
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Ansök nu

Dela jobbannonsen