Inaktiv platsannons

Träarbetare, nordvästra Skåne i Helsingborg

Hos oss får du ett stort eget ansvar och blir en del av en organisation som är jordnära, utvecklande, personlig och pålitliga!

Om tjänsten

Träarbetare, nordvästra Skåne

Sökes till Helsingborg

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag och vi i region Syd har många spännande och lokala byggprojekt på gång. Peab är en platt och lärande organisation och hos oss finns det stora möjligheter till personlig och lång utveckling inom företaget. 


Har du yrkesbevis som träarbetare och skaffat dig en bred kompetens inom alla typer av husbyggnation? Vi söker nya medarbetare till våra byggprojekt i nordvästra Skåne. Hos oss arbetar du tillsammans med engagerade och skickliga kollegor och du har goda möjligheter att utvecklas i din yrkesroll. 


Om tjänsten
I rollen som hantverkare hos oss på Peab region Bygg Syd och Bygg Bostad Syd kommer du att arbeta med projekt inom nyproduktion av både kommersiella lokaler samt bostäder i både egen regi och till externa beställare i regionen. 


Det krävs att du är professionell och resultatinriktad i ditt arbete, drivs av att arbeta i lag men även kan arbeta bra på egen hand när arbetet kräver det. Vidare är du en noggrann person som skapar en jämn arbetsbörda för dig själv och dina kollegor genom att organisera ditt arbete och vara en viktig lagspelare. Du har god förmåga att arbeta strukturerat och målinriktat. 


Kravprofil
Det är ett krav för tjänsten att du
•    har yrkesbevis samt erfarenhet som träarbetare
•    förstår och behärskar svenska språket i tal och skrift
•    har B-körkort



Har du frågor kring tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Carina Ekstrand, HR Generalist, carina.ekstrand@peab.se mobil 0733-37 30 67.


Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag. 

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2022-05-29

Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Helsingborg
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Hantverkare
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Helsingborg | Hantverkare | Heltidsjobb (förstajobb)