Inaktiv platsannons

Maskinförare i Helsingborg

Hos oss får du ett stort eget ansvar och blir en del av en organisation som är jordnära, utvecklande, personlig och pålitliga!

Om tjänsten

Maskinförare

Sökes till Helsingborg

Om tjänsten

Till vår verksamhet i Syd söker vi en engagerad och yrkesskicklig maskinförare med ett genuint intresse för branschen!

Du kommer att arbeta som maskinförare för anläggningsarbete hos våra kunder. Du har en daglig kontakt med våra transportledare som förlägger arbetet. Arbetsområdet är främst i Skåne.

Tjänsten är på heltid med tillträde enligt överenskommelse.

Kravprofil

Vi på Swerock är stolta över våra medarbetare som med sin yrkeskunskap bidrar till att uppnå bästa möjliga resultat ute hos våra kunder. Vi söker dig som är självgående, engagerad samt tycker om att skapa goda relationer till både medarbetare och kunder. Du trivs med att arbeta självständigt och tar ett stort eget ansvar för leverans och utrustning.

Vi ställer krav på att du har förarbevis för Grävmaskin & Hjullastare samt B-körkort. C-körkort, ADR 1:3 och Arbete på väg är meriterande.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Har du frågor om tjänsten är välkommen att kontakta rekryterande chef Dan Svensson på telefonnr; 0733-84 73 90

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2022-05-27

Publicerad den

18-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Helsingborg
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Hantverkare
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Helsingborg | Hantverkare | Heltidsjobb (förstajobb)