Inaktiv platsannons

Vägdriftsarbetare i Helsingborg

Hos oss får du ett stort eget ansvar och blir en del av en organisation som är jordnära, utvecklande, personlig och pålitliga!

Om tjänsten

Vägdriftsarbetare

Sökes till Helsingborg

Vägdriftsarbetare

Vi på Lambertsson bedriver en bred verksamhet och erbjuder våra kunder totallösningar samt tjänster inom maskinuthyrning, tillfällig el, moduler och trafikanordningar. Nu behöver vi förstärka vårt team på TA-sidan med en vägdriftsarbetare till vår Filial i Helsingborg

Om tjänsten

I rollen som vägdriftsarbetare är dina huvudsakliga arbetsuppgifter leverans och etablering av trafikavspärrningsmaterial, barriärer och övriga skyddsanordningar till våra kunder. Utöver det kommer du även att arbeta med uthyrning och underhåll av trafikanordningsmaterial inne på vår filial. Du kommer att träffa våra kunder både ute på arbetsplatserna och på vår filial där du utöver riktigt bra service även förväntas fungera som en rådgivare till kunden vid val av trafikanordningsmaterial. Tillsammans med övriga teamet jobbar ni för att det ska bli en riktigt bra kundupplevelse från början till slut!

Om dig

Vi söker dig som sätter stort värde i kvalité och service och du är en engagerad lagspelare. Vidare är du duktig på att ta initiativ och ser vad som behöver göras, rullar upp ärmarna och hugger i, tillsammans med dina kollegor får du samarbetet att fungera. Vi tror att du trivs med ordning och reda på din arbetsplats och ser fördelen med att arbeta strukturerat. Om du har utbildning i Arbete på väg utifrån trafikverkets krav eller har tidigare erfarenhet av liknande arbete, kanske har du till och med arbetat med trafikanordningar tidigare? Då ser vi det som meriterande.

C-kort och truckkort är inte krav men meriterande.

Eftersom vi tror på de positiva effekterna av en jämn könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökanden till den här tjänsten. Urval sker löpande så sök tjänsten redan idag!

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2022-05-24

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Helsingborg
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Hantverkare
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Helsingborg | Hantverkare | Heltidsjobb (förstajobb)