Inaktiv platsannons

Arbetsledare Älmhult

Vi är mer än bara en... Hos oss får du vara dig själv! För vi vet att en inkluderande arbetsplats ger framgång och det blir roligare att gå till jobbet. Det vi har gemensamt är våra värderingar; serviceanda, laganda och...

Om tjänsten

Vi är mer än bara en arbetsgivare
Hos oss får du vara dig själv! För vi vet att en inkluderande arbetsplats ger framgång och det blir roligare att gå till jobbet. Det vi har gemensamt är våra värderingar; serviceanda, laganda och utveckling. Med våra tjänster bidrar vi till ökad livskvalitet. Vi uppskattar socialt ansvar och samhällsengagemang. Vi bryr oss helt enkelt om varandra och vårt samhälle, och erbjuder trygghet, tillit och glädje.

Driven, erfaren och engagerad arbetsledare inom lokalvård. Vi söker dig! 

Är du trött på att säga ”Eeeh…som vanligt.” när någon frågar hur din arbetsdag har varit? Bra! Då har du kommit rätt. Vi söker nu en erfaren arbetsledare inom lokalvård som vill ha en spännande och varierande vardag på Sodexos uppdrag i Älmhult med omnejd!


Få varierande arbetsdagar med blandning mellan strategiskt och operativt arbete!

Sodexo driver sedan 2017 uppdrag i Älmhult med omnejd, bestående av verksamhetsområdena lokalvård, disktjänster och reception. Området lokalvård består i stort utav daglig kontors- och lagerstäd, hotellstäd, golvvård och storstädning samt fönsterputs.

På Sodexo är ingen dag den andra lik. Här arbetar du exempelvis med ledning och styrning av det dagliga arbetet, planering av extrabeställningar, utveckling av arbetsmetoder eller har dialog med kunden. Du har personalansvar, arbetsmiljöansvar och ett ekonomiskt ansvar för lokalvårdsverksamheten som omfattar cirka 25 kompetenta medarbetare. Till din hjälp har du 1 gruppledare som stöttar dig i det dagliga arbetet.

Kort och gott - här får du en omväxlande blandning mellan strategiskt och operativt arbete, och härliga kollegor!

Utvecklingsmöjligheter på globalt bolag - vårt erbjudande till dig

Du kommer att rapportera till Platschefen. Ett spännande uppdrag i ett område där vi vill växa.

Som arbetsledare på Sodexo får du genomgå ett gediget introduktionsprogram med intern ledarutbildning, allt för att du snabbt ska bli trygg och säker i din nya roll. Om du vill och visar engagemang så finns det även utmärkta möjligheter till ytterligare vidareutveckling! Dessutom är vi, för att uttrycka det milt, ett verkligt globalt företag med 450 000 anställda fördelade över 34 000 siter i hela världen. Här finns alla möjligheter för den som är ambitiös och driven att avancera uppåt, eller ta ett steg åt sidan till en ledarroll inom ett annat område. Vi tror på våra anställda och vill därför ge dem alla möjligheter att ta sig dit de vill i sin karriär!

Vår ambition är att du ska stanna länge hos oss och att du ska tycka att det är roligt att gå till jobbet. Som arbetsledare får du goda möjligheter att vara med och påverka vår fortsatta utveckling. 

Erfaren ledare som vill följa med på spännande resa - den vi söker

Du som läser detta ser vi har gedigen erfarenhet från en liknande ledarposition, är en duktig kommunikatör, administratör med ett strukturerat arbetssätt och god affärsmässighet. Vidare är det av största vikt att du har förståelse för att vi arbetar efter och följer de kvalitetskrav som våra kunder ställer. Så krav på hög förståelse för rutiner och processer inom våra områden är A och O samt noggrannhet och sinne för detaljer. Naturligtvis tillser vi adekvata utbildningar inom berörda områden. Vi ser gärna att du har erfarenhet från att servicebranchen och gärna städbranchen. B-körkort och engelska i tal och skrift är ett krav.  

Som person är du något av en social stjärna med högt servicetänk som med stort engagemang kan entusiasmera och motivera dina medarbetare. Vi befinner oss på en spännande utvecklingsresa och som ledare ser vi såklart att du vill vara en del av den! Därför tycker du om att leda i förändring och är en person som ständigt strävar framåt. 

Låter detta som något för dig? Det både tror och hoppas vi! Vänta i så fall inte, ansök redan idag. Dock senast 2022-10-10. Intervjuer sker löpande. 

För frågor kontakta yvonne.hult@sodexo.com

Länk till den här sidanhttps://se.sodexo.com/karriar/lediga-tjanster.html?rmpage=job&rmjob=5260&rmlang=SE

Publicerad den

20-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Älmhult
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Älmhult | Restaurang | Deltidsjobb