Inaktiv platsannons

Byggprojektledare med konceptansvar till Etablering & Byggprojekt på Åhléns i Stockholm

Familjeföretaget Åhléns grundades 1899 i Insjön och är idag ett av Sveriges starkaste varumärken, med 48 varuhus i Sverige och e-handel via åhlens.se. Varuhuset Åhléns är en marknadsplats som erbjuder en smart mix av prisvärda produkter på ett inspirerande, enkelt och lättillgängligt sätt. Åhléns omsätter 4,3 miljarder och varje år tar våra ca 3 000 skickliga medarbetare emot 60 miljoner besök. Åhléns Outlet och Designtorget är dotterbolag. Åhléns är en del av detaljhandelskoncernen Axel Johnson AB.

Om tjänsten

  • Ansök senast: 31 juli 2022
  • Stockholm
Arbetsuppgifter

Vi söker nu en Byggprojektledare & Konceptansvarig till avdelningen Etablering & Byggprojekt på Åhlens!

Som Byggprojektledare & Konceptansvarig på Åhléns arbetar du för att utveckla och stärka Åhléns varuhuskoncept genom att planera och genomföra om- och nybyggnationer och ser varje enskilt varuhus potential.

Åhléns varuhus är den plats där vi möter kunden och guidar till noga utvalda, prisvärda och hållbara produkter samt lösningar för livets alla dagar. Vi vill att våra kunder alltid ska känna sig välkomna och att det är enkelt och inspirerande att handla hos oss.

Att arbeta som Byggprojektledare och Konceptansvarig på Åhléns

I din roll har du dels ansvar för att varuhus inom Åhléns uppförs, byggs om och underhålls på bästa möjliga sätt. Du har också ansvar för det invändiga uttrycket i våra varuhus med butiksinredning, ytskikt och belysning. Vad gäller Konceptansvaret så arbetar du utifrån givna ramar och i enlighet med Åhléns övergripande mål, grafiska identitet och konceptuella plattform. Du är även ansvarig vid framtagandet av nya butikskoncept. Du kommer att arbeta i en ständigt föränderlig omgivning med snabbrörlig handel. Du arbetar självständigt och har tät dialog med Byggprojektledare, Store planner, Regionchefer, Varuhuschefer samt Visual Merchandiser och våra affärsområden Hem, Mode och Skönhet.

Några av dina ansvarsområden:

  • Ansvara för och projektleda små och stora ombyggnationer, underhåll och nyetableringar.

  • Ansvara för att projektet når uppsatta mål avseende kvalitet, tid och budget.

  • Upphandling av entreprenörer.

  • Ansvara för inredningsbeställningar samt upphandling av nya inredningskoncept.

  • Godkännande av varumärkesshoppars utformning.

  • Ansvara för varuhusens invändiga uttryck vad gäller butiksinredning, ytskikt och belysning.

Du arbetar i bl.a. AutoCAD, MS Powerpoint och MS Excel. Resor inom Sverige i form av platsbesök på varuhus förekommer (ej övernattning).

Avdelningen Etablering & Byggprojekt är ett härligt gäng på fem personer som arbetar med hyresförhandling, konceptfrågor och ombyggnationer i våra fysiska varuhus.

I denna roll rapporterar du till Chef för Etablering & Byggprojekt, Cecilia Glas.

Kvalifikationer

Vad krävs för att lyckas i rollen?

Vi på Åhléns är övertygade om att när vi delar med oss av kunskaper och erfarenheter, framgång och entusiasm, gör vi varandra bättre. Till oss tar du med dig:

  • erfarenhet av att arbeta med koncept
  • erfarenhet som projektledare i byggprojekt med budgetansvar
  • erfarenhet av arbete i detaljhandeln
  • goda kunskaper i AutoCAD, Excel och Powerpoint

Du är kreativ och har en väl utvecklad känsla för färg och form. Som projektledare är du van vid att ta välgrundade beslut baserat på den information du får från dina kollegor. Du fungerar som en brygga mellan verksamhet och byggproduktion i kommunikationssammanhang och hanterar svenska och engelska obehindrat. Du trivs bra i en förändringsdriven miljö och strävar efter att skapa den bästa möjliga upplevelsen för Åhléns kunder.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med inledande provanställning på sex månader. Tjänsten är på heltid och vi ser gärna att du kan börja hos oss omgående, med hänsyn till eventuell uppsägningstid. Du är placerad på Åhléns Huvudkontor i centrala Stockholm.

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så skicka in din ansökan redan idag!

Vi välkomnar alla och värdesätter mångfald; våra medarbetare är alla unika och vi behandlar var och en som individer. Vi är engagerade, ger allt på jobbet och värdesätter att ha balans i livet. Med det hälsar vi dig välkommen till Åhléns!

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej