Inaktiv platsannons

Är du nästa kundansvarig till våra privata företagskunder? i Stockholm

Om tjänsten

Just nu söker vi på Atea Software i Kista dig som vill jobba som säljare med fokus på mjukvaror. Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i informationsteknologi.

Din roll i laget

Tillsammans med AM och säljare från våra affärsområden, Hybrid Platform, Digital Workplace och Information Management, kommer du agera rådgivare åt våra privata företagskunder med upp till 500 anställda. Din uppgift blir att ta reda på i vad de har för programvaror, och tjänster, idag och vad de framöver kan komma att behöva för att kunna utveckla sin egen affär. Gruppen består idag av 4 personer som nu behöver växa med en ny kollega.

Men vem är bättre på att beskriva rollen än en av dina nya kollegor inom Software! André, som är baserad i Malmö, vill gärna berätta om vad han gör på dagarna och varför han har det bästa jobbet på Atea.

Mitt jobb är att agera rådgivare åt mina kunder. Min roll heter specialistsäljare men jag tycker trusted advisor är mer talande. Genom att förstå kundens behov kan jag föreslå lösningar och på så vis visa på nytta och även skapa förtroende hos mina kunder.

Som kundansvarig jobbar jag aldrig själv utan i kundteam och stöter jag på en utmaning kan jag alltid rådfråga våra experter runt om i hela landet. Dessutom har vi en fantastisk hjälp av våra kära kollegor, Software Center i Växjö, som stöttar med allt från beställningar, leverans till fakturor.

I mitt jobb har jag många olika kontakter på Atea och jag agerar mycket som en projektledare och synkar med många olika avdelningar och personer inom Atea för att kunna sätta bästa laget ut mot våra kunder.

Jag har jobbat på Atea i över 7 år och jag tycker detta är den bästa arbetsplatsen för dig som vill jobba med mjukvara och tillhörande tjänster! Vi har en fantastisk bredd på vårt erbjudande och vi har många kunniga kollegor som alla hjälps åt för att skapa den bästa lösningen för våra kunder. Sen ska vi inte glömma vår kultur som gör Atea till just mitt ”The Place to be”. Jag vill även lyfta den flexibilitet som jag har här på jobbet. Jag har möjlighet att styra över både min tid och hur jag planerar min dag, det betyder att lämna på dagis eller skjutsa till fotbollsträningen vilket underlättar min vardag.

Varmt välkommen till oss på  Atea Software Cloud & Technical Services 

Vad söker vi hos dig?

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för att lyckas i rollen och trivas hos oss. Som säljare på software ser vi att du är en person som gillar att nätverka och bygga relationer både med kunder och kollegor. Du ser utmaningar som möjligheter och skapar mervärde till kunden.

För att lyckas i tjänsten tror vi att du har följande:

  • Generell kunskap inom it och gärna om mjukvaror – resten kommer du att lära dig hos oss
  • Ett driv att guida dina kunder framåt
  • En nyfikenhet i att förbättra och förenkla med hjälp av olika funktioner och tjänster
  • Svenska och engelska i tal och skrift

Vårt erbjudande till dig 

Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av informationsteknologi och tillhörande tjänster.  

Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana oss själva och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål.

På Atea har vi möjlighet till ett hybrid arbetssätt där vi sätter kunden i fokus och arbetar utifrån verksamhetens behov samt våra egna som medarbetare. Det innebär att vi tänker till när vi väljer var vi ska jobba för dagen och tror på att en kombination av arbete hos kund, på kontoret och på distans ökar hållbarheten, effektiviteten och arbetsglädjen.

Kontakta oss

Välkommen med din ansökan! Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Stefan Blom, försäljningschef, via alternativt telefonnummer 08-470 80 75. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Den här rekryteringsprocessen hanteras av oss på Atea och vi undanber oss därför alla samtal och eventuella förslag från rekryterings- och bemanningsföretag. 

Atea vill vara The Place To Be, den självklara platsen, för alla människor då vi värdesätter och jobbar aktivt med mångfald och inkludering.

Som ett kvalitativt led i vårt sedvanliga rekryteringsarbete genomgår våra slutkandidater en bakgrundskontroll, detta för att öka kännedomen om våra framtida medarbetare.

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Atea vill samla it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Vi finns över hela Sverige och har över 2000 kompetenta medarbetare inom alla områden. Specialister som vet vad som krävs för att skapa konkurrenskraft inom exportindustrin, specialister som vet hur it kan bidra med bättre lärande i skolan, specialister som vet hur lokala företag kan växa med it, specialister som vill vara med och skapa vård och omsorg i världsklass.

Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | IT | Heltidsjobb (förstajobb)