Inaktiv platsannons

Affärschef Frukt & Grönt i Helsingborg

Om tjänsten

Motiveras du av att utveckla affären och nå resultat tillsammans med din organisation? Trivs du som bäst när du får leda och utveckla andra och söker en ny roll där du får övergripande ansvar för resultat, utveckling och personal? Då bör du läsa vidare!

Just nu söker vi en Affärschef till Coop med placering i Helsingborg. Låter det intressant? Välkommen med din ansökan!

Om rollen

I rollen ansvarar du för affärsstrategi, utvecklingsområden och lönsamhet samt att omsätta formatens strategi till ett konkurrenskraftigt, modernt och effektivt sortiment. Ett av dina mål är att leverera Sveriges bästa sortiment inom ramarna för övergripande strategier och affärsprinciper samt leda, utveckla och driva en lönsam verksamhet framåt tillsammans med medarbetarna.

I din roll innefattas ansvar för inköp, sortiment, kund och försäljning. Du är du ytterst ansvarigt för att:

  • Branschens bästa inköps-, kategoriorganisation byggs genom att utveckla och säkerställa rätt förutsättningar i form av organisatorisk uppbyggnad, ledarskap, kompetenser, arbetssätt och verktyg.
  • Omsätta och omvandla kundinsikter och data till ett konkurrenskraftigt sortiment per format och sortimentskluster.
  • Sortimenten, inklusive EVM, drivs enligt uppsatta mål och visioner samt med ett tydligt kundfokus drivet av Coops överordnade kunderbjudanden.
  • Inköp av artiklar, AVM och EVM, och att detta bedrivs enligt uppsatta mål och visioner och i enlighet med sortiment-, kategori- och kampanjstrategi och i linje med uppsatta arbetssätt och processer för inköp.
  • Utifrån uppsatta kundkluster och segmenteringar säkerställa att sortimentet har rätt kundbehov, attrahera nya kunder samt nöjda befintliga kunder.
  • I samarbete med försäljningsorganisationen utifrån ett sortimentsperspektiv söka nya försäljningsmöjligheter och agera på försäljningsutveckling.

Du ansvarar för ett team bestående av 7 direktrapporterande och är även ytterst ansvarig för kontakten med samarbetspartnern Everfresh. Du rapporterar till Affärsområdesdirektör Inköp & Kategori.

I denna rekrytering samarbetar Coop med Academic Search

Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Helsingborg
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Helsingborg | Detaljhandel | Deltidsjobb