Inaktiv platsannons

Säljare till SATS Private Sales i Sundbyberg

Är du en person som motiveras av att tävla och vara omgiven av människor som också drivs av att utmana sig själva? Då kan du mycket väl passa in i vårt interna säljteam på SATS! Om tj... Som...

Om tjänsten

Är du en person som motiveras av att tävla och vara omgiven av människor som också drivs av att utmana sig själva? Då kan du mycket väl passa in i vårt interna säljteam på SATS! Om tjänsten

Som anställd på SATS i vårt säljteam får möjlighet till att inspirera och hjälpa människor att ta tag i sin träning, eller ta sin träning till nästa nivå! Hos oss på SATS är du med och gör ett viktigt jobb för vårt samhälle. Du är med och hjälper människor till ett bättre liv, till att realisera ett mål, eller kanske till och med genomföra en dröm.

Det är detta som gör att vi på SATS troligtvis har en roligare och mer meningsfull arbetsplats än många andra!

Tjänsten är en heltidstjänst med proaktiv försäljning via telefon från vårt servicekontor i centrala Sundbyberg, här får du lära känna nya härliga människor, ta en paus i massagestolen eller kanske en lunch i solen på vår privata takterrass? Du får två friskvårdstillfällen där du kan träna under arbetstid med ditt SATS-medlemskap som du får gratis som anställd i vårt team!

Ditt team och din utveckling

Du får arbeta med ambitiösa och kompetenta kollegor och tillsammans bidrar ni med positiv energi och arbetar aktivt mot att teamet når sina säljmål! Utöver detta får du goda utvecklingsmöjligheter genom bland annat säljträningar och vår interna utbildningsfunktion SATS Academy. Självklart gillar vi att tävla, och därför anordnas det säljtävlingar kontinuerligt med diverse priser! Om du vill ta nästa steg i karriären finns det goda möjligheter att klättra internt för rätt person.

Vi söker dig som:

Har ambition och drivs av att nå säljmål! Hos oss är det bland det viktigaste för att lyckas. Din personlighet och din potential avgör om du kommer att lyckas och trivas i säljteamet.

Vi ser att du har:
  • Gymnasiekompetens som lägsta utbildningsnivå.
  • Goda kunskaper i svenska och grundläggande kunskaper i engelska
För att lyckas som säljare på SATS bör du:
  • Ha god kommunikationsförmåga och är inte skygg för att ringa ut till kunder via telefon
  • Älska sälj, vara resultatorienterad och motiveras av att uppnå uppsatta mål
  • Vara ambitiös, lösningsorienterad och ha hög energinivå
  • Inte ge upp i motgång utan håller humöret och energin uppe
  • Vara plikttrogen
  • Sprida positiv energi på arbetsplatsen

Start: Omgående

Omfattning: Heltid, kontorstider

Lön: Månadslön med en fast del samt en rörlig provisionsdel 

Placering: Servicekontoret Sundbyberg

Skicka in din ansökan senast 14/6

* Vi gör bakgrundskontroller på de personer vi avser att anställa.

Lite siffror och fakta

SATS är Nordens största träningskedja med 250 träningscenter, runt 700 000 medlemmar och 10 000 medarbetare. Vi nöjer oss inte där utan har ambitionen för vidare tillväxt, både i Norden och resten av Europa. Vi har en spännande framtid framför oss, och önskar dig välkommen med på resan.

 

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Sundbyberg
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Skönhet / Hälsa
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Sundbyberg | Skönhet / Hälsa | Deltidsjobb