Inaktiv platsannons

Projektledare event Skönhet Åhléns City Stockholm

Familjeföretaget Åhléns grundades 1899 i Insjön och är idag ett av Sveriges starkaste varumärken, med 48 varuhus i Sverige och e-handel via åhlens.se. Varuhuset Åhléns är en marknadsplats som erbjuder en smart mix av prisvärda produkter på ett inspirerande, enkelt och lättillgängligt sätt. Åhléns omsätter 4,3 miljarder och varje år tar våra ca 3 000 skickliga medarbetare emot 60 miljoner besök. Åhléns Outlet och Designtorget är dotterbolag. Åhléns är en del av detaljhandelskoncernen Axel Johnson AB.

Om tjänsten

  • Ansök senast: 24 juni 2022
  • Stockholm
Arbetsuppgifter

Hos oss på Åhléns City Stockholm ska shoppingen vara en upplevelse. Kunden ska inspireras och guidas till noga utvalda varumärken och lösningar för livets alla stunder. Vi vill vara en inspirerande plats där varuhuset är fyllt med kundevent och happenings.

Gillar du att nätverka, få saker gjorda och jobba i ett högt tempo samt älskar försäljning och service? Vi söker nu en projektledare för event inriktad mot vår Skönhetsavdelning.

Vi erbjuder dig

Som Projektledare Event på Skönhetsavdelningen på Åhléns City Stockholm ansvarar du för varuhusets event, happenings och leverantörsbokningar. Du kommer skapa aktiviteter och ansvara för att Åhléns får en levande skönhetsavdelning fylld med upplevelser, detta i ett tajt samarbete med våra leverantörer. Ditt uppdrag är att initiera, planera och genomföra event från början till slut.

Du skapar en atmosfär som är säljande, varierande och inspirerande för kunden. Ditt uppdrag är att leverera den bästa kundupplevelsen för alla - alltid. Du kommer bland annat att:

  • Planera, skapa och genomföra event
  • Planera, genomföra och följa upp event- och aktiviteter i samverkan med varuhusets avdelningschefer
  • Medverka aktivt och påverka försäljningsarbetet i mötet med kunden

Du ingår i varuhusets eventavdelning och har ett tätt samarbete med dina kollegor. Du rapporterar till avdelningschef Event.

Kvalifikationer

Vi letar efter

Vi på Åhléns är övertygade om att när vi delar med oss av kunskaper och erfarenheter, framgång och entusiasm, gör vi varandra bättre. Till oss tar du med dig;

  • 3-5 års arbetslivserfarenhet inom skönhet
  • Meriterande med en utbildning inom event eller marknad
  • Erfarenhet av att driva projekt
  • Grundläggande Officekunskaper
  • Goda kommunikationskunskaper i svenska och engelska

Som person är du positiv och välkomnar utmaningar. Att ara lösningsorienterad är ett måste. De behöver vara strukturerad och noggrann. Vidare är du kreativ och analytisk samt van att ta egna initiativ och våga tänka utanför boxen. Du ska ha en bra samarbetsförmåga samtidigt som du gärna få ha ledarskapsegenskaper. Åhléns är et värderingstyrt företag med ett starkt engagemang och därför har du en stark drivkraft till att starta igång samt följa upp projekt.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med inledande provanställning om 6 månader. Vi ser gärna att du kan börja hos oss i Augusti 2022. Urval kommer att ske löpande och intervjuer kan påbörjas innan sista ansökningsdag, skicka därför in din ansökan redan idag!

Vi välkomnar alla och värdesätter mångfald; våra medarbetare är alla unika och vi behandlar var och en som individer. Vi är ambitiösa och vill ge allt på jobbet men värdesätter att ha balans i livet.

Med det hälsar vi dig v älkommen till Åhléns!

För att jobba hos oss behöver du ha 18 år.

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej