Inaktiv platsannons

Dags för nya utmaningar inom klienthantering? i Västerås

Om tjänsten

Är du en lagspelare som vill bli en del av landslaget? Brinner du för den digitala arbetsplatsen? Då ska du bli en del av vårt team på Atea Västerås. Vi söker just nu dig som vill bli konsult med fokus på klienthantering. Som konsult hos oss har du en unik möjlighet att få inblick i många olika verksamheter, genom spännande och utmanande uppdrag. Atea är en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, tar personligt ansvar, vill mer och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i informationsteknologi.

Din roll i laget

Med god kompetens inom klienthantering och konfiguration av primärt Microsofts produkter blir du en nyckelspelare och en viktig resurs hos oss i Västerås. Du får möjlighet att vara en med i vårt proaktiva kundteamsarbete och tillsammans med våra rådgivande resurser bidrar du med att förflytta och stötta våra kunder på deras utvecklingsresa. 

Du känner dig bekväm i att analysera och kartlägga kundernas nuläge och därefter i samverkan med kundteamet och på egen hand presentera ny design och förbättringsförslag för att hjälpa våra kunder ta sig till nästa steg. Hos oss erbjuds en utvecklande vardag, där varje dag erbjuder nya utmaningar att lösa tillsammans med dina kollegor och dina kunder.

Vad söker vi hos dig

Dina personliga egenskaper är avgörande för att lyckas i rollen och trivas hos oss. Vi ser att du är en ansvarsfull person som strukturerar ditt arbete självständigt, är organiserad, driver vidare processer och prioriterar väl för att hålla deadlines. Du är engagerad, motiverad och fokuserad i ditt arbete med en vilja att anta nya utmaningar för att ständigt utvecklas. 

För att lyckas i tjänsten behöver du:
•    Dokumenterad erfarenhet av Microsoft endpoint Management.
•    Kompetens inom Microsoft server och klientoperativsystem.
•    Erfarenhet och kompetens inom klient- och applikationshantering. 
•    Trivas med att arbeta kundnära och aktivt bidra till att hitta nya möjligheter.

Meriterande:
•    Kompetens inom VMware Workspace One eller JAMF.
•    Förståelse för tjänstebaserad arbetsplats.

Vårt erbjudande till dig

Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av informationsteknologi och tillhörande tjänster.

Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana oss själva och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål. Vi har ett stort fokus på ansvarstagande utveckling och är stolta över att kunna påverka branschen globalt att agera mer hållbart.

Kontakta oss

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Simon Bergmark, konsultchef via simon.bergmark@atea.se. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum, återkopplingen kan dock dröja på grund av semesterperiod.

På Atea har vi möjlighet till ett hybrid arbetssätt där vi sätter kunden i fokus och arbetar utifrån verksamhetens behov samt våra egna som medarbetare. Det innebär att vi tänker till när vi väljer var vi ska jobba för dagen och tror på att en kombination av arbete hos kund, på kontoret och på distans ökar hållbarheten, effektiviteten och arbetsglädjen. 

Atea vill vara The Place To Be, den självklara platsen, för alla människor då vi värdesätter och jobbar aktivt med mångfald och inkludering.

Som ett kvalitativt led i vårt sedvanliga rekryteringsarbete genomgår våra slutkandidater en bakgrundskontroll, detta för att öka kännedomen om våra framtida medarbetare.  

Varmt välkommen med din ansökan!

Atea har samlat it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Vi finns över hela Sverige och har över 2500 kompetenta medarbetare inom alla områden. Specialister som vet vad som krävs för att skapa konkurrenskraft inom exportindustrin, specialister som vet hur it kan bidra med bättre lärande i skolan, specialister som vet hur lokala företag kan växa med it, specialister som vill vara med och skapa vård och omsorg i världsklass.

 

Publicerad den

20-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Västerås
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Västerås | IT | Heltidsjobb (förstajobb)