Inaktiv platsannons

Platschef i Stockholm

Hos oss får du ett stort eget ansvar och blir en del av en organisation som är jordnära, utvecklande, personlig och pålitliga!

Om tjänsten

Platschef

Sökes till Stockholm

Vi söker nu en Platschef i Peab Asfalt

Peab Asfalt AB är ett dotterbolag inom Peabkoncernen och är ett av Sveriges största företag inom tillverkning och utläggning av varm, halvvarm och kall asfalt. Vi har starkt innovationsfokus för mer miljövänlig asfalt och tog täten i branschen för att minska koldioxidutsläppet vid lanseringen av ECO-Asfalt.

Vill du vara med och utvecklas och växa med oss? Drivs du av att tillsammans med kollegor och organisationen i stort, och med stort eget ansvar, leverera goda resultat i rätt tid? Då ska du söka jobbet som Platschef hos Peab Asfalt i södra Stockholm.

Om tjänsten

Som Platschef har du ansvar för att leda, prioritera och genomföra projekt inom asfaltläggning. Du är den som skapar ett gott arbetsklimat för de som ingår i ditt team och ser till att effektivitet, lönsamhet samt kvalitet uppnås i alla led.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer innebära:
Personalansvar där du leder dina teammedlemmar genom en nära och bra dialog
• Planera och leda projektet utifrån satta ekonomiska ramar från början till slut
• Arbetsmiljöansvar, miljöansvar samt säkerhetsansvar inom dina projekt
• Utveckla goda och långsiktiga kundrelationer

Tjänsten erbjuder många sociala kontaktytor, utmaningar och stor möjlighet till personlig utveckling. Södra Stockholm blir ditt geografiska arbetsområde.

Vem är du?

Du har B-körkort och god datorvana. Vi ser även att du har tidigare erfarenhet av ledarskapsrollen tillsammans med kunskap av asfaltläggning.

Som ledare är du självgående och trivs med att utveckla och motivera dina medarbetare och samarbeta med andra funktioner inom företaget. Du har ett kundfokus och anstränger dig för att leverera den bästa lösningen för alla parter. Du har förmåga att överblicka helheten och har en ekonomisk medvetenhet i ditt sätt att tänka och agera i arbetet. Du har ett strukturerat och väl organiserat arbetssätt samt en god administrativ förmåga.        

Dina insatser kommer att bidra till såväl företagets framgång som till en bättre arbetsplats och vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Ansökan

Rekrytering sker löpande under perioden så välkommen med din ansökan idag.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Arbetschef Mathias Nilsson på mail mathias.nilsson@peabasfalt.se

Denna rekrytering sker helt genom Peab Asfalt försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2022-07-18

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Hantverkare
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Hantverkare | Heltidsjobb (förstajobb)