Inaktiv platsannons

Truckförare Intern Logistik, Nordic Sugar Örtofta

Nordic Sugar AB söker efter en Truckförare Intern Logistik, Nordic Sugar Örtofta.

Om tjänsten

Vi tillsätter inte tjänster. Vi anställer människor med mer än en talang. På Nordic Sugar kommer du att uppleva en arbetskultur som präglas av omväxling och flexibilitet. Nordic Sugar är en del av Nordzucker, Europas näst största sockerproducent. På våra 21 sockerfabriker och raffinaderier på tvärs av Europa och i Australien utvecklar och producerar våra medarbetare mer än 250 olika sockerprodukter till de europeiska konsumenterna. I alla våra aktiviteter sätter vi dagligen handling bakom vår ambition att vara en miljömedveten, socialt och ekonomiskt hållbar affär: Vi ska vara en attraktiv arbetsplats, en stark affärspartner och en tillgång i lokalsamhället.Jobbeskrivning Var med och utveckla framtidens livsmedelsindustri!På Nordic Sugar Sverige arbetar vi med den hållbara livsmedelskedjan i fokus – och för att hela tiden utveckla nya, resurssmarta lösningar. Vår ambition är att innan 2045 ha en helt koldioxidneutral produktion. På vårt sockerbruk i Örtofta bygger vi nu en anläggning för att ta hand om fossilfri energi från ett närliggande värmeverk vilket från 2022 innebär en direkt reduktion av fossil energi med upp till 25 procent. En stor del av våra produkter transporteras med tåg.Våra sockerbetor kommer från ca 1000 odlare i södra Sverige och våra produkter säljs under varumärkena Nordic Sugar för industrin och Dansukker för konsumenter. Av resterna från sockertillverkningen gör vi högkvalitativt foder. Nordic Sugar Sverige har en attraktiv placering mitt i matregionen Skåne, strax utanför kunskapsstaden Lund, och inom företaget finns goda karriärmöjligheter. Vi ingår i Nordzucker som med en omsättning på ca 1,5 mdr euro är en av Europas ledande sockerproducenter.Nu söker vi söker 3 stycken erfarna truckförare till vår nya avdelning Intern Logistik på Service Center, Örtofta Sockerbruk. Tjänsterna är visstidsanställningar till den 31 december 2023. Tillträde från och med 15 augusti 2022 eller efter överenskommelse.Då det är en helt ny roll är det bra med erfarenhet från tidigare terminal/lager-arbete.Arbetsuppgifter I rollen kommer du huvudsakligen att arbeta inom följande områden:

  • Truckkörning
  • Mottagning av inkommande material
  • Kommunikation med produktionsavdelningar
  • Materialhantering i pall-stallage samt normalt lagerarbete
  • Arbeta i vårt affärssystem SAP samt andra hjälpsystem
  • Inventering
  • Städning
Är du den vi söker?Du har några års erfarenhet från terminal- och/eller lagerarbete. Du behärskar Officepaketet och har erfarenhet från att arbeta i affärssystem, det är meriterande om du har erfarenhet av SAP.Som person är du noggrann och har förmåga att skapa ordning och reda. Du är kommunikativ och har lätt för att skapa goda relationer, i arbetet krävs god kontakt med andra avdelningar inom Service Center.
Du har truckkort med minst A och B, då det finns både skjutstativtruck och motviktstruck på avdelningen.Beroende på det framtida behovet på avdelningen finns det möjligheter för att visstidsanställningen övergår till fast anställning.Ansökan och informationOm du önskar ytterligare information om befattningen kontaktar du chefen för Service Center; Patrik Carlgren tfn: eller HR-ansvarig Tina Persson, tfn: . Frågor av facklig karaktär besvaras av Stefan Lind IF Metall tfn: .Din ansökan, i form av CV och personligt brev, till tjänsten som ”Truckförare Intern Logistik” sänder du till oss senast den5 augusti via länken. Observera att vi inte tar emot ansökningar på annat sätt.Vi har gjort vårt val av annonseringskanaler för denna tjänst och undanber oss därför kontakt med annonssäljare, bemanningsföretag samt säljare av andra rekryteringsverktyg

Publicerad den

18-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Gymnasium
Ort
Örtofta
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Logistik / Transport
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Logistik / Transport | Heltidsjobb (förstajobb) | Gymnasium