Inaktiv platsannons

Lärare kemi/matematik i Sundsvall

Clockwork Skolbemanning & Rekrytering söker efter en Lärare kemi/matematik.

Om tjänsten

Om oss
Clockwork Skolbemanning & Rekrytering är företaget med mångårig erfarenhet av skolverksamhet. Vi bistår huvudmän och skolledare över hela landet med bemanning och rekrytering av all skolpersonal – från förskola till högskola. Vi arbetar mot samtliga skolformer och kan genom goda samarbeten och relationer skapa utrymme för det som vi tycker är viktigt – att du som skolledare och pedagog får vara elevernas främsta resurs för inlärning.

Vi har själva varit verksamma inom skolan i olika roller och har således en djup förståelse och insikt i uppdraget- så när ni samarbetar med oss, får ni all vår kompetens på köpet!

För dig som söker nya utmaningar, har vi stora nätverk. För dig som söker personal eller annat stöd, erbjuder vi skräddarsydda lösningar.
Alla våra konsulter erbjuds stöd/handledning under tiden för uppdragen ute på skolorna som vi samarbetar med. Vi är självklart auktoriserade och ISO-certifierade.

Vill du bli en av oss?
Registrera en jobbevakning via eller besök vår hemsida för mer information om hur vi arbetar och vad vi erbjuder

Dina arbetsuppgifter
Nu söker vi dig som vill undervisa i kemi alternativt kemi och matematik på gymnasiet. Tjänstens omfattning är femtio till hundra procent beroende på din erfarenhet och kompetens. Du kommer ansvara för planering, undervisning och bedömning.

Din profil
Vi söker dig som studerar till ämneslärare i kemi och/eller matematik, alternativt dig som har ämneskunskaper i dessa ämnen. Du får gärna ha erfarenhet av att jobba i gymnasieskolan. Vi erbjuder stöd och handledning längs uppdragets gång, så vi välkomnar även sökande som vill gå ut i sitt första uppdrag inom skolans värld. Vi välkomnar också dig som går en kompletterande pedagogisk utbildning (KPU), att söka.

Ansökan
Är det dig vi söker?
Skicka in din ansökan till oss redan idag! Vi kommer att intervjua löpande, men en stor del utav intervjuerna kommer att ske i augusti.

Sök tjänsten via:

Vid frågor, hör av dig!

Följ oss:




Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Gymnasium
Ort
Sundsvall
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Utbildning
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Sundsvall | Utbildning | Deltidsjobb | Gymnasium