Inaktiv platsannons

Barista sökes till kontorscafé! i Stockholm

Middlepoint söker efter en Barista sökes till kontorscafé!.

Om tjänsten

Om tjänsten
I rollen som barista har du hand om servicen på caféet Middlepoint Meetings, beläget i hjärtat av Kista. Caféet drivs av Middlepoint tillsammans med fastighetsägaren Atrium Ljungberg. Middlepoint Meetings är inget vanligt café, du arbetar tillsammans med världens bästa team i i snygga och moderna kontorsfastigheter. Här möter du människorna som arbetar på företagen och levererar service i vä ;
Arbetsuppgifter
I dina arbetsuppgifter som barista ingår förutom att laga kaffe och sälja lättare måltider och förtäring även att förbereda lättare mål som smoothies, bemanna kassan, hygiensäkring och vara ansiktet utåt mot kund. Du tar även emot konferensgäster och ansvarar för att servicen är på ;Du arbetar i ett team om två personer och du rapporterar till affärsområdeschefen.Vem är du?
Vi söker dig som älskar att jobba med människor och har ett intresse för mat och kaffe. Vi tror även att du är:
  • Serviceminded och älskar att möta nya människor
  • Ordningsam och strukturerad i ditt arbete
  • Gillar att ta egna initiativ och vill utvecklas i dina arbetsuppgifter
  • Positiv och prestigelös
Det är även meriterande om du tidigare arbetat i en liknande roll eller jobbat med ;Det här är en väldigt rolig och utvecklande roll, där du välkomnas att ta egna initiativ till så väl meny som arbetssä ;
Anställningen
Tillsvidareanställning med sex månaders inledande visstidsanställning med start flexibelt under ;Du arbetar heltid måndag till fredag ca kl med viss flexibilitet.
Arbetsplatsen är i Kista.
Om Middlepoint
På Middlepoint älskar vi alla service och vill förbättra och förenkla våra uppdragsgivares vardag. Om du är en serviceprofil som vill äga ditt uppdrag och varje dag arbeta proaktivt för ständig utveckling av ditt eget servicearbete så har du hamnat helt rätt. Här erbjuder vi självständiga arbeten hos fantastiska varumärken där du verkligen får vara med och göra skillnad. Vi har nominerats till Dagens Industris Gasellpris och är ett av Sveriges snabbast växande företag. Vi har självklart kollektivavtal samt är ISO-certifierade inom miljö och kvalité.
Som anställd på Middlepoint så erbjuder vi, förutom kollektivavtalets förmåner, även friskvårdsbidrag, roliga friskvårdsaktiviteter, löpande utbildning, teamaktiviteter, kul företagsfester och stans bästa kollegor! Är du sugen på en utvecklande och riktigt rolig utmaning? Skicka in ditt cv och personliga brev.
Följ oss på Instagram för att se mer av vad som händer hos oss: Vännerna på Middlepoint!

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Gymnasium
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Turism
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Stockholm | Turism | Heltidsjobb (förstajobb) | Gymnasium