Inaktiv platsannons

Driven logistikkoordinator för kommande uppdrag i Sandviken

Clockwork söker efter en Driven logistikkoordinator för kommande uppdrag.

Om tjänsten

Om oss
Hej! Det är vi som är Clockwork. Enligt Bolagsverket tillhör vi bemanningsbranschen men vi ser det inte som att vi arbetar med bemanning (inte bekvinning heller, för den delen) – vi jobbar med människor! Visst, vi rekryterar chefer och specialister, vi kompetensförsörjer industrier, teknikbolag, handelsföretag och andra, vi hjälper skolor att höja sin kompetens och vi matchar talanger och förmågor mot arbetsmarknadens behov. Men vårt erbjudande handlar egentligen om en enda sak: kraften att gå framåt. Därför säger vi hellre att vi är i ”bättre-framtids-branschen”. Med hög kompetens, personligt engagemang och ett prestigelöst arbetssätt är det vår ambition att varje dag vara en laddstation för människor och företag som vill utvecklas. Du kan hämta kraft hos oss i över tjugo städer från Stockholm i söder till Luleå i norr. Läs gärna mer på

Dina arbetsuppgifter
Nu söker vi en driven och ansvarstagande logistikkoordinator för kommande uppdrag. I den här rollen är du ansvarig för planeringen och lagerstyrningen. Du kommer ha en flexibel roll och fungera som en länk mellan kunder och logistikavdelningen. Du har kontakt med såväl kunder som kollegor och deltar i interna logistikforum. I rollen ingår även att tillsammans med dina kollegor driva arbetet med ständiga förbättringar.

Arbetet är förlagt till dagtid och förväntas starta i slutet av sommaren.

Din profil
Vi söker dig som har en utbildning från högskola eller universitet inom logistik alternativt har motsvarande arbetslivserfarenhet. Du har erfarenhet av att arbeta med produktionsplanering och har goda kunskaper i ERP-system. Din kommunikativa förmåga är god och du uttrycker dig väl på såväl svenska som engelska i både tal och skrift.

Vi tror att du kommer passa i den här rollen om du trivs med ansvar och gillar att vara med där det händer. Du har ett stort inre driv, är strukturerad i ditt arbetssätt och har förmågan att prioritera dina arbetsuppgifter. Din sociala förmåga är god och du hämtar energi i kontakt med andra människor.

Ansökan
Är det dig vi söker? Skicka då in en ansökan så snart som möjligt då urval sker löpande, dock senast Om du har frågor kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Moa Tjärnström på alt

Publicerad den

20-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Grundskola
Ort
Sandviken
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Logistik / Transport
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Sandviken | Logistik / Transport | Heltidsjobb (förstajobb) | Grundskola