Inaktiv platsannons

Ramén Valves söker en montör i Fagersta

Ramén Valves söker efter en Ramén Valves söker en montör.

Om tjänsten

Om oss
Ramén Valves tillverkar industriella ventiler och tillbehör för kunder runt om i världen. Företaget har 10 anställda med huvudkontor i Bromma Stockholm med försäljning, administration, logistik och serviceverkstad. Företaget har även en tillverkande verksamhet i Fagersta till vilken vi nu söker ny personal. I Fagersta är verksamheten placerad i Fårbo Mekaniskas lokaler med 2 heltidsanställda, varav en person för montage och provning samt en produktionsutvecklare. Verksamheten växer och därför söker vi ytterligare en montör.

Dina arbetsuppgifter
Som montör kommer du ansvara för monteringsarbetet av företagets produkter i form av ventiler och tillbehör. Du kommer kvalitetstesta ventiler och komponenter enligt gällande kvalitetskrav. I dina dagliga arbetsuppgifter ingår även att ansvara för att utrustning, verktyg och personlig skyddsutrustning uppfyller interna rutiner och krav. I arbetet ingår också administrativa arbetsuppgifter, då du kommer administrera/dokumentera kvalitetsdokument och rapportera kvalitetsavvikelser i vårt affärssystem. Tjänsten som montör är en tillsvidareanställning hos Ramén Valves med tillsättning snarast möjligt. Tjänsten är placerad i Fagersta.

Din profil
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet från montagearbete och har ett intresse för teknik. För att trivas i tjänsten känner du dig hemma i en produktionsmiljö där praktiskt arbete är fokus. Vidare ser vi gärna att du är målinriktad, metodisk och ser kvalitetsarbete som en självklarhet. Du har ett stort teknikintresse och gillar att lösa problem, att läsa och förstå tekniska ritningar och instruktioner är något du känner dig bekväm i. Du är en driven lagspelare, men har inga problem med att arbeta självständigt. Arbetet kräver att du talar och skriver svenska samt kan inhämta och läsa teknisk information på engelska som tex ritningar och instruktioner. Du besitter god datorvana och har du erfarenhet från att arbeta i affärssystem ser vi det som meriterande.

Ansökan
Ramén Valves samarbetar med Clockwork Rekrytering. För mer information är du varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsult Anna Eriksson Viberg via mail: eller tfn: . Sök tjänsten via snarast möjligt, dock senast den 31 augusti 2022.

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Grundskola
Ort
Fagersta
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Produktion / Industri
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Fagersta | Produktion / Industri | Heltidsjobb (förstajobb) | Grundskola