Inaktiv platsannons

TOP JOB

Lagermedarbetare till Nykvarn på heltid och deltid i Södertälje

2Complete AB söker efter en Lagermedarbetare till Nykvarn på heltid och deltid.

Om tjänsten

Dina arbetsuppgifter
Vi söker dig som vill arbeta som lagermedarbetare på vår kunds lager i Nykvarn där arbetsuppgifterna bland annat består av att strukturera upp lagret, att ta emot varor som kommer in från leveransavdelningen samt pack och plock. Vi söker dig som trivs med att arbeta i grupp och vill utvecklas på ett arbete med högt i tak och bra sammanhållning.

Arbetstiderna är förlagda måndag-fredag kl. 07:00-16:00.

Om företaget
Mer information ges vid intervjun

Din profil
Vi söker dig som är driven, engagerad och social. Du behärskar svenska obehindrat i tal och skrift eftersom språket används i den dagliga kommunikationen. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från lager eller att arbeta praktiskt som truckförare. Detta arbete kan uppfattas som tungt, redskap på anläggningarna finns. Körkort är ett krav.

Är du intresserad? Välkommen in med din ansökan, urval sker löpande. Har du frågor vänligen kontakta ansvarig rekryteringskonsult Cecilia Keve på Vi tar inte emot ansökningar via mejl.

Om 2Complete
2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.

Sökord: Truckförare

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Grundskola
Ort
Södertälje
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Logistik / Transport
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Topjob | Södertälje | Logistik / Transport | Heltidsjobb (förstajobb) | Grundskola