Inaktiv platsannons

Lärare i hotell & turism i Malmö

Clockwork Skolbemanning & Rekrytering söker efter en Lärare i hotell & turism.

Om tjänsten

Om oss
Clockwork skolrekrytering rekryterar och bemannar all skolpersonal över hela Sverige.

Med stora upparbetade nätverk och fokus på hög kvalité har vi snabbt fått förtroende av Sveriges största utbildningsföretag och kommuner.

Vi är inte ytterligare ett bemanningsföretag, vi är Clockwork - och vi kan skola! Vi har själva bakgrund som lärare, så när ni samarbetar med oss får ni all vår kompetens på köpet.

Läs mer om vår resa:

Dina arbetsuppgifter
Som lärare på hotell- och turismprogrammet kommer du att få möjlighet att utveckla elevernas kunskaper inom service och bemötande. Du kommer även vara med att bidra till att eleverna förbättrar sina färdigheter i kommunikation, marknadsföring, försäljning och entreprenörskap så att de är redo för ett arbete inom hotell-, konferens- och turismnäringen.

I hotell- och turismprogrammet ingår arbetsplatsförlagt lärande (APL), den ska bidra till att eleverna utvecklar sina yrkeskunskaper och samtidigt skapar en yrkesidentitet. Vidare ska den även ge eleven möjlighet att reflektera över yrkeskulturen och bli en del av gemenskapen på arbetsplatsen. Här får du som lärare möjlighet att bidra med din erfarenhet och expertkunskap genom att vara ett bollplank för eleven och en brygga mellan APL-platsen och skolan.

Du kommer att ingå i ett arbetslag men kommer på egen hand ansvara för att planera, genomföra och utvärdera undervisningen på programmet. I rollen ingår även mentorskap samt bedömning och betygssättning.

Din profil
Vi välkomnar dig som är utbildad lärare alternativt har flerårig erfarenhet från branschen att söka tjänsten. I din yrkesroll är du noggrann och arbetar på ett strukturerat sätt efter en tydlig plan och skolans styrdokument.

Som person har du lätt för att ta kontakt med människor och bygga långsiktiga relationer baserade på tillit och förtroende. Du är kreativ och vågar testa nya arbetssätt och metoder för att eleverna ska nå sina uppsatta mål. I klassrummet är du en trygg och stabil ledare som skapar engagemang.

Övrigt:
- Tillsvidare, 100%
- Start: v. 32 eller enligt överenskommelse
- Du anställs direkt av skolan, Clockwork sköter rekryteringsprocessen

Ansökan
Är det dig vi söker?
Skicka in din ansökan till oss redan idag! Vi arbetar löpande med rekryteringsprocessen och tillsättning kan ske innan annonstiden löpt ut.
Sök tjänsten via:

I denna tillsättning samarbetar skolan med Clockwork Skolbemanning & Rekrytering som sköter hela processen. Vid frågor är du varmt välkommen att höra av dig till ansvarig rekryterare.

Följ oss:



Få förslag på tjänster som passar dig.


Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Grundskola
Ort
Malmö
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Utbildning
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Malmö | Utbildning | Heltidsjobb (förstajobb) | Grundskola