Inaktiv platsannons

Lönespecialist till Atea i Stockholm

Om tjänsten

I rollen som löneadministratör kommer du att arbeta tillsammans med fem kollegor i en liknande roll. Vi är ett engagerat team med god stämning och högt i tak. Vi är alla intresserade av att ligga i framkant och arbetar med ständiga förbättringar. Tillsammans administrerar och kontrollerar vi månatligen 2700 löner, 800 tjänstebilar samt 1700 reseräkningar. Som löneadministratör hos oss kommer du hantera löner för ca 700 anställda, du är kontaktperson för anställda, chefer & myndigheter. Befattningen innebär också granskning av reseräkningar, rapportering till myndigheter och andra vanligt förekommande arbetsuppgifter inom lön. 

 

Vad söker vi hos dig? 
 
Vi välkomnar alla sökande, oavsett tidigare arbetslivserfarenhet. Vi ser dock att du som söker har en relevant utbildning inom t.ex. lön eller ekonomi. Som person är du positiv, noggrann och ansvarstagande med ett brinnande intresse för löneyrket. Du tycker om att ta egna initiativ och har förmågan att arbeta både självständigt och i lag. Du behärskar både svenska och engelska samt har grundläggande kunskaper inom Excel. Har du tidigare arbetat i Agda så är detta meriterande men det är inget krav. 

 

Om Atea 

Atea är Sveriges ledande leverantör av informationsteknologi och tillhörande tjänster. Vår mission är att bygga Sverige med it, vilket innebär att hjälpa våra kunder med deras digitala transformation på ett hållbart och effektivt sätt. Lyckas vi med det kan vi se till att it bidrar till en fossilfri framtid. Atea vill därför stötta samhället i att ta tillvara de möjligheter som finns och samtidigt adressera de utmaningar som branschen har. Ett sådant exempel är behovet av att minska mängden elektronikavfall där livscykelhantering är en av de viktigaste lösningarna. Atea tar idag tillbaka ungefär en tredjedel av allt vi säljer, men vi har höjt ribban och målet är att ta tillbaka allt senast 2030. För att driva förändring behöver man jobba långsiktigt och samtidigt sätta tydliga och mätbara mål.  

 

Vårt erbjudande till dig  

Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av informationsteknologi och tillhörande tjänster. Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana oss själva och vår bransch och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål. Vi tar personligt ansvar och tror på en hybrid vardag och flexibelt arbetssätt där vi arbetar utifrån verksamhetens behov samt våra egna som medarbetare. Det innebär att vi tänker till när vi väljer var vi ska jobba för dagen och tror på att en kombination av arbete på kontoret och på distans ökar hållbarheten, effektiviteten och arbetsglädjen. Därför är också hemmakontoret, om man vill, en naturlig del i ens vardag. Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. 

 

Välkommen med din ansökan! 

Har du frågor om tjänstens innehåll eller hur det är att arbeta på Atea är du varmt välkommen att kontakta Catharina Åkesson, Lönechef, via catharina.akesson@atea.se eller 073 367 11 04. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Under sommar- och semesterperioden kan återkoppling och svarstider bli längre än normalt och vi hoppas på överseende med det. Den här rekryteringsprocessen hanteras av oss på Atea och vi undanber oss därför alla samtal och eventuella förslag från rekryterings- och bemanningsföretag. Som en del i Ateas rekryteringsprocess ingår bakgrundskontroll av slutkandidat. Atea vill vara The Place To Be, den självklara platsen för alla människor, då vi värdesätter och jobbar aktivt med mångfald och inkludering. Varmt välkommen med din ansökan!  

 

Publicerad den

20-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | IT | Heltidsjobb (förstajobb)