Inaktiv platsannons

Supervisor Södra Pressning - Olofström

The best place to work in the Global Automotive Industry. Join us on this exciting journey into the future, we want to hear from you!

Om tjänsten

Ditt ledarskap kommer att göra skillnad. 
På Volvo Cars letar vi alltid efter ledare som kan ta fram det bästa ur medarbetarna. Om du vill vara delaktig i att leda och inspirera för att förändra bilindustrin och förenkla människors liv, då har vi jobbet för dig.


Vad erbjuder vi
Hos oss på Södra Pressning (VCBC) så är du en del av ett dedikerat team som leder produktion och underhåll enligt överenskommen strategisk inriktning mot måluppfyllelse i syfte att säkerställa att vi levererar detaljer till våra kunder genom klippning, pressning med de krav våra kunder ställer på våra leveranser. 


Vi strävar efter att utveckla våra processer och vår kompetens – med fokus på människor och ständig förbättring. Varje team inom Pressning har ett övergripande ansvar för kvalitet, ekonomi, leverans och teamutveckling. Vill du nå dina personliga mål tillsammans med andra människor, är södra pressning platsen för dig.

 

Vad kommer du att utföra
I rollen som Supervisor inom Södra Pressning kommer du att arbeta nära din avdelning som består av cirka 25 personer med att leda och följa upp verksamheten enligt beslutade mål på ett engagerande och coachande sätt. Där en stor del är att säkra utvecklingen av verksamheten till ”Best in Class” genom att säkerställa VCMS, vilket inkluderar bl.a. målstyrt lagarbete, samt att du agerar enligt VCC:s önskade medarbetar- och ledarskapskultur. 


Utöver detta kommer du också att:
•    Samverka med övriga ledare inom enheten för en optimal total resursutnyttjning
•    Ansvara för målsättningsprocessen och definition av aktiviteter på ansvarsområdet inom QDFIPS
•    Säkerställa att gällande regelverk följs av map arbetsmiljö, yttre miljö, personsäkerhet, MBL och trygghetslagar
•    Bibehålla och fortsätta utveckla ett bra kontaktnät med kunder, leverantörer och kollegor

 

Du och dina färdigheter
För att trivas och kunna presentera på bästa sätt i rollen som Supervisor, tror vi att du har en god ledarskapsförmåga och är förtroendegivande. Det är viktigt att du kan planera och prioritera ditt arbete i kombination med att kunna ta ansvar. Du driver och prioriterar kvalité i det arbete du utför. Eftersom du kommer att arbeta inom produktionsmiljö ser vi gärna att du har goda kunskaper inom produktion, produktionsledning och VCMS.  


Du har en gymnasieutbildning i botten och ett genuint intresse för att leda människor samt att du har en god datorvana.


Vi vill att du ska främja verksamhetens fokus att bygga långsiktiga relationer genom förtroende. Du har en god förmåga att formulera dig i både tal och skrift och värdesätter även detta gentemot kollegor och dina medarbetare. Slutligen ser vi att du är en person som gillar att ta egna initivativ och är öppen för förändringar. Låter det som din nästa utmaning? Då är du välkommen med din ansökan. 

 

Nyfiken på att veta mer
Vi vill att du ansöker senast 19 augusti 2022 och att ansökan sker via vårt rekryteringssystem, observera att ansökningar som inkommit via e-post inte kommer att behandlas vidare i processen.

För frågor angående tjänsten, var vänlig kontakta Superintendent Moustafa Merzi på telefonnummer 072-8870070 eller mail på moustafa.merzi@volvocars.com. För ytterligare information kring rekryteringsprocessen, var vänlig kontakta ansvarig Rekryterare Josephine Fagrell, josephine.fagrell@volvocars.com. 

Vänligen notera att urvalet kan komma att pausas under perioden, för att återupptas efter semestern. 


Fackliga representanter är:
Ledarna, Britta Serup 073-333 35 46
Unionen, Joakim Ravemyr, tfn 073-333 36 02
Akademikerna, Lina Wennberg, tfn 073-333 24 26
IF Metall Zara Biske, tfn 073-143 84 68

 

Vilka är vi? 

Allt vi gör börjar med människor. Vårt mål är att erbjuda en frihet i att förflytta sig, på ett personligt, hållbart och säkert sätt. Vi engagerar oss för att förenkla våra kunders liv genom att erbjuda bättre teknologilösningar som skyddar dem, deras nära och kära samt människorna i deras omgivning med de mest avancerade mobilitetsinnovationerna. 

 

Volvo Cars fortsatta framgång är resultatet av en arbetsmiljö, genomsyrad av samarbete, mångfald och inkluderande. Volvo Cars medarbetare är engagerade och vill göra skillnad i världen. Vi är idag ett av de mest kända och respekterade bilmärkena, med över 40 000 anställda över hela världen. Vi tror på att ta fram det bästa i varandra och att använda människans sanna kraft. Följ med oss på vår exceptionella resa, när vi skapar morgondagens teknologi inom säkerhet, autonom körning och elektrifiering.   

Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Olofström
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (erfaren)
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Olofström | IT | Heltidsjobb (erfaren)