Inaktiv platsannons

Vi söker dig som trivs i verkstadsmiljö! i Ludvika

Clockwork Bemanning & Rekrytering AB söker efter en Vi söker dig som trivs i verkstadsmiljö!.

Om tjänsten

Om oss
Hej! Det är vi som är Clockwork. Enligt Bolagsverket tillhör vi bemanningsbranschen men vi ser det inte som att vi arbetar med bemanning, vi jobbar med människor! Visst, vi rekryterar chefer och specialister, vi kompetensförsörjer industrier, teknikbolag, handelsföretag och andra, vi hjälper skolor att höja sin kompetens och vi matchar talanger och förmågor mot arbetsmarknadens behov. Men vårt erbjudande handlar egentligen om en enda sak: kraften att gå framåt. Därför säger vi hellre att vi är i ”bättre-framtids-branschen”. Med hög kompetens, personligt engagemang och ett prestigelöst arbetssätt är det vår ambition att varje dag vara en laddstation för människor och företag som vill utvecklas. Du kan hämta kraft hos oss i över tjugo städer från Stockholm i söder till Luleå i norr. Läs gärna mer på

Dina arbetsuppgifter
Som verkstadsarbetare utför du olika typer av underhållsarbeten, montagejobb, godshantering, lätt administrativt arbete och maskinbearbetning i manuella samt CNC-styrda maskiner. Även andra arbetsuppgifter kan ingå i tjänsten då det är ett mångsidigt företag med varierande kundkrets med olika behov.

Din profil
I denna position ska du trivas med eget ansvar, vara strukturerad då arbetet innehåller flera, ibland komplicerade moment. Vara öppen för att prova nya saker inom industri och trivas i verkstadsmiljö.

Krav:
-B-körkort
-Gymnasial utbildning
-Bra tal & skrift i svenska

Meriterande egenskaper:
-Ritningsläsning
-Materialkunskap metall

Du blir anställd av Clockwork och arbetar på uppdrag hos vår kund. Arbetet som konsult hos Clockwork ger dig ett brett kontaktnät, goda karriärmöjligheter samt goda chanser att påverka såväl arbetssituation som personlig utveckling. Som anställd hos oss får du en attraktiv anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal.

Ansökan
Vi arbetar löpande med intervjuer och tillsättningar, ansök gärna därför redan idag via För mer information är du varmt välkommen att kontakta konsultchef Pontus eller på

Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Grundskola
Ort
Ludvika
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Utbildning
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Ludvika | Utbildning | Heltidsjobb (förstajobb) | Grundskola