Inaktiv platsannons

TOP JOB

Lagerstjärnor till Arlanda! i Knivsta

Clockwork Bemanning & Rekrytering AB söker efter en Lagerstjärnor till Arlanda!.

Om tjänsten

Om oss
Hej! Det är vi som är Clockwork. Enligt Bolagsverket tillhör vi bemanningsbranschen men vi ser det inte som att vi arbetar med bemanning (inte bekvinning heller, för den delen) – vi jobbar med människor! Visst, vi rekryterar chefer och specialister, vi kompetensförsörjer industrier, teknikbolag, handelsföretag och andra, vi hjälper skolor att höja sin kompetens och vi matchar talanger och förmågor mot arbetsmarknadens behov. Men vårt erbjudande handlar egentligen om en enda sak: kraften att gå framåt. Därför säger vi hellre att vi är i ”bättre-framtids-branschen”. Med hög kompetens, personligt engagemang och ett prestigelöst arbetssätt är det vår ambition att varje dag vara en laddstation för människor och företag som vill utvecklas. Du kan hämta kraft hos oss i över tjugo städer från Stockholm i söder till Luleå i norr. Läs gärna mer på

Om företaget
Tycker du att Arlanda är en spännande arbetsplats då har du hittat rätt. Vi på Clockwork söker nu fyra stycken drivna lagerarbetare till Arlanda med start omgående. Du kommer jobba i ett team på cirka 14 personer som har ett gott och nära samarbete. Du erbjuds en arbetsplats där teamwork och laganda är högt prioriterat samt en prestigelös och fartfylld arbetsplats. Ingen tidigare erfarenhet krävs och du kommer få en gedigen upplärning för att komma in i din roll.

Dina arbetsuppgifter
Arbetet utförs på Arlanda och du kanske har ett jobb inom lager idag eller så längtar du efter att få testa dina vingar inom ett nytt område.

Beroende på uppdrag kan dina arbetsuppgifter variera, men du utför i största mån vanliga lageruppgifter som exempelvis hålla god ordning på lagret, packa och sortera, hantera leveranser samt lossa och lasta. Som lagermedarbetare kommer truckkörning vara förekommande och du kommer få möjlighet att arbeta inom olika områden och därmed ha varierande arbetsuppgifter

Arbetstiderna kan variera och är belagda vardagar och helger, tidiga mornar till sena eftermiddagar.

Din profil
Vi söker dig som trivs i med att vara tillgänglig och alltid brinner för att överträffa kundens förväntningar. Vidare kommunicerar du obehindrat på både svenska och engelska. Pratar du dessutom fler språk? Toppen! Som logistikmedarbetare är du en nyckelspelare i att ge ett förstklassigt välkomnande och en upplevelse utöver det vanliga. Du tycker om att leverera service och skapa trevliga möten och upplevelser för kunderna.

Vi ser även att du som söker tjänsten är en lagspelare och har lätt för att samarbeta, rollen kräver också att du lätt kan anpassa dig till olika situationer och alltid leverera service i högsta klass. Du är noggrann och metodiskt i ditt arbete och har stor respekt och förståelse för säkerhetsrutiner. För att trivas i rollen bör du också vara prestigelös, trygg i dig själv och sträva för ett ständigt arbete mot förbättring både i din roll men även i organisationen. Meriterande är om om du har truckkort.

Andra krav för tjänsten är:
- Kunna kommunicera obehindrat på svenska i tal och skrift
- B-körkort

Tjänsten är säkerhetsklassad och säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt säkerhetsskyddslagen.

Ansökan
I denna tjänst blir du anställd av Clockwork och arbetar på uppdrag hos vår kund. Arbetet som konsult hos Clockwork ger dig ett brett kontaktnät, goda karriärmöjligheter samt riktigt goda chanser att påverka såväl arbetssituation som personlig utveckling. Som anställd hos oss får du en attraktiv anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. För att passa in i rollen som konsult ser vi att glädje, engagemang och affärsmässighet speglar din personlighet.

Vi tillämpar löpande urval så skicka in din ansökan redan idag!
Har du några frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Johanna Jonsson via mejl: Registrera din ansökan via

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Grundskola
Ort
Knivsta
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Utbildning
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Topjob | Knivsta | Utbildning | Heltidsjobb (förstajobb) | Grundskola