Inaktiv platsannons

Montör till kund i centrala Göteborg!

Aditro Logistics Staffing AB söker efter en Montör till kund i centrala Göteborg!.

Om tjänsten

Om oss
Genom väl beprövade metoder och arbetssätt hjälper vi logistik- och industriföretag att optimera sin verksamhet och därmed minska sina personalkostnader. Vi planerar, levererar och opererar vårt åtagande genom en mycket erfaren och specialiserad organisation inom logistik- och industriområdet. Aditro Logistics Staffing levererar tjänster inom Uthyrning, Entreprenad, Rekrytering och konsulterande tjänster. Läs gärna mer på !

Aditro Logistics Staffing AB är ett Auktoriserat Bemanningsföretag vilket innebär bland annat att alla anställda är kollektivavtalsanslutna och att vi som företag följer alla de regler som dikteras av branschens kollektivavtal, leveransvillkor och skrivelser om försäkringsåtaganden.

Vad vi erbjuder dig
Du kommer möta utmaningar, bli inspirerad och vara stolt över att gå till jobbet. Hos Aditro Logistics Staffing är alla lika värda. Vi tar väl hand om varandra och våra beteenden är att ständigt engagera, prestera och utveckla oss själva och de uppdrag och samarbeten vi jobbar med. Vi erbjuder stor möjlighet till personlig utveckling genom alla de olika kunduppdrag vi har. Hos oss är det viktigt med ett engagerat ledarskap. Hos oss träffar du din chef flera gången i veckan.

Arbetsuppgifter
Har du ett stort intresse för hantverk, är praktiskt lagt, kan läsa ritningar och intresserad av ett stabilt och långsiktigt arbete? Har du en stark vilja att utvecklas inom din yrkesroll och har ett positivt förhållningssätt? Iså fall har du kommit rätt! Vår kund i centrala Göteborg söker en erfaren montör!
Med rollen kommer du att få varierande arbetsdagar som inte är den andra lik där du kommer att ställas inför praktiska utmaningar som du sedan ska lösa. Vidare kommer du vara en del av arbetet från start med planering till dess slutresultat och du kommer tillsammans med din grupp kvalitetssäkra leveransen. Hos kunden finns också stora utvecklingsmöjligheter och du blir även en del av ett företag som satsar hårt för att expandera. Tycker du detta låter som en tjänst som hade passat dig? Iså fall ska du fortsätta läsa!

Arbetstider: Måndag – Fredag, dagtid
Omfattning: Heltid
Start: Enligt överenskommelse, senast v. 32
Placering: Centrala Göteborg

Din profil
För att trivas och lyckas i rollen behöver du vara hantverkarskicklig och handlingskraftig, ha förståelse för mekanik och teknik samt vara positivt inställd till att lära dig nya tekniker och metoder. Vidare är du driven med ett professionellt agerande, ansvarstagande, trivs i rollen som lagspelare då arbetet innebär arbete i grupp samt att du är noggrann och ser till att arbetet håller god kvalitet.

För att vara aktuell för tjänsten behöver du:
- Ha tidigare erfarenhet av hantverksarbete (exempelvis snickeri, byggproduktion, montör eller liknande)
- Kunna läsa ritningar
- Behärska svenska obehindrat i skrift och tal då arbetet medför mycket kundkontakt

Vi ser det även som meriterande om du:
- Har studerat industri-, naturbruks- eller teknikprogrammet på gymnasiet
- Har B-körkort

För att trivas i rollen ser vi att du är
- Tekniskt intresserad
- Problemlösande
- Praktiskt och händigt lagd

Då vi löpande arbetar med intervjuer kan tjänsten därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Tveka därför inte att söka redan idag! Varmt välkommen med din ansökan – vi ser fram emot att höra från dig!

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Grundskola
Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Produktion / Industri
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Göteborg | Produktion / Industri | Heltidsjobb (förstajobb) | Grundskola