Inaktiv platsannons

HR-konsult i Falun

Clockwork Bemanning & Rekrytering AB söker efter en HR-konsult.

Om tjänsten

Om oss
Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i ”bättre framtidsbranschen” – för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i tjugo städer från Stockholm i söder till Piteå i norr.
Läs mer på

Dina arbetsuppgifter
Vi söker HR-konsulter till en av våra större industrikunder i Borlänge. Du blir en naturlig del av kundens HR-team och arbetar nära verksamheten för att på ett professionellt och affärsmässigt sätt stötta chefer i den daliga verksamheten.

Vi söker erfarna specialister såväl som nyexaminerade HR-studenter. Tjänsten som HR-konsult är en bred roll där du arbetar både strategiskt och operativt för att stötta HR-chefen och utveckla verksamheten men även med löpande personaladministration. Du kommer att vara det självklara valet för medarbetare och chefer vid frågor som rör arbetsrätt, onboarding och semester inom vilka du förväntas vara sakkunnig i.

Din profil
Du har lägst eftergymnasial utbildning inom HR alternativt annan erfarenhet som bedöms likvärdig. Då vi söker både erfarna och juniora HR-konsulter kan din bakgrund variera. Du har med fördel arbetat några år inom personalområdet och det är meriterande om du har erfarenhet av HR-system eller rekryteringsverktyg så som personlighetstester. Tidigare erfarenhet av tillexempel arbetsrätt, rekrytering och förhandling är också meriterande.

Som person är du lyhörd, strukturerad och tar ett stort personligt ansvar. På ett serviceinriktat sätt klarar du av att ha många bollar i luften och arbetar självständigt. Du kan hantera obekväma situationer så som missförstånd och andra motgångar på ett professionellt sätt. Tack vare ett högt engagemang bidrar du till en trivsam arbetsmiljö.

Ansökan
Du blir anställd av Clockwork och arbetar på uppdrag hos vår kund. Arbetet som konsult hos Clockwork ger dig ett brett kontaktnät, goda karriärmöjligheter samt riktigt goda chanser att påverka såväl arbetssituation som personlig utveckling. Som anställd hos oss får du en attraktiv anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. För att passa in i rollen som konsult ser vi att glädje, engagemang och affärsmässighet speglar din personlighet.

Är du nyfiken på om vi kan matcha dig med en ny och spännande tjänst? Registrera din ansökan via Urvalsprocessen sker löpande under våren så ansök redan idag. För mer information är du varmt välkommen att kontakta Julia Wiklund via mail,

Publicerad den

20-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Grundskola
Ort
Falun
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
HR / Management
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Falun | HR / Management | Heltidsjobb (förstajobb) | Grundskola