Inaktiv platsannons

Butikschef - Coop Storfors

Om tjänsten

Vi söker dig som är en trygg ledare med ett stort driv kopplat till lönsamhet och försäljning. Coop Storfors söker nu en av våra framtida nyckelmedarbetare. Drömmer du om att få vara med och leda och utveckla en butik är det här tjänsten för dig!

Om tjänsten

Som butikschef har du det strategiska och operativa ansvaret för butiken vilket innebär att leda och utveckla hela butiken med fokus på drift, försäljning, lönsamhet, medarbetare och kunder.

Det mest centrala i rollen är att leda och coacha dina medarbetare till en effektiv drift, hög trivsel och ge förutsättningar för deras personliga utveckling. Genom ditt ledarskap skapar du såväl inspiration som arbetsglädje och förutsättningar för dina medarbetare att lyckas i sina roller och att alla delar av butiken ger ett attraktivt intryck till kunden.

Vi vill att våra kunder ska mötas av bra priser, matglädje och ett bra personligt bemötande i alla våra butiker och som butikschef på Coop Storfors förväntas du leverera just detta.

Om dig

Vi söker dig som är trygg, tydlig och närvarande i ditt ledarskap med förmågan att engagera och motivera dina medarbetare. Genom kommunikation, kravställande och inspiration får du med dig hela arbetsgruppen att leverera på både gemensamma och personliga mål.

Din största drivkraft är utveckling av affärer och vi ser att du har flera års erfarenhet av att driva utveckling med goda resultat i butik. Du har även erfarenhet som ledare och vana att nå gemensamt uppsatta mål med ditt team.

För vidare information om tjänsten kontakta Carl-Fredrik Schreiber Moberg 010-4108116 eller Per Strand 010-4108175.

Rekrytering sker löpande. Tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag

Vi ser fram emot din ansökan senast 31 oktober 2022.

Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Storfors
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Storfors | Detaljhandel | Deltidsjobb