Inaktiv platsannons

Säljchef Färskvaror - Coop Gamlestaden, Göteborg

Om tjänsten

Har du ett brinnande intresse för färskvaror och tycker om att leda och motivera andra? Då kan du vara rätt person för oss

Vi söker dig som är en positiv och energifylld person som är redo att leda ett säljglatt arbetsteam. Du kommer att gå en spännande framtid till mötes så vi ser gärna att du är nytänkande och kreativ i ditt sätt att arbeta, har drivkraften att skapa säljtryck och inspirera kunden till köpglädje.

Du ska i din roll verka för att skapa en effektiv, inspirerande och lönsam färskvaruavdelning med förstklassig kundservice. Du har en positiv inställning och trivs med ett högt arbetstempo och varierande arbetsuppgifter. När problem uppstår tenderar du att fokusera på lösningen snarare än problemet och du utgår alltid från kundens bästa.

Vi lägger stor vikt vid ditt ledarskap då ledning och utveckling av dina medarbetare är en stor del i din vardag. För att lyckas med detta måste du ha lätt för att kommunicera, vara tydlig i ditt ledarskap samt ha ett coachande och stöttande förhållningssätt. I rollen ingår ekonomiskt ansvar, personalansvar och du kommer hålla både löne- och utvecklingssamtal.

Som färskvaruchef kommer du även att ingå i butikens ledningsgrupp där ni tillsammans arbetar strategiskt för butikens ständiga utveckling. Din roll kräver att du är mål- och resultatinriktad med ett utpräglat sinne för ordning och reda med gedigen och dokumenterad erfarenhet från ledande position inom detalj- eller dagligvaruhandel.

Tidigare erfarenheter från arbete i butik med färskvaruförsäljning är ett krav. Tidigare erfarenheter från delikatess-/fiskdisk är meriterande. Har du även erfarenhet från tjänst med ledarskap och uppföljning av nyckeltal är det ytterligare ett plus i kanten.

Tjänsten gäller en tillsvidareanställning på heltid (38,25 h/v) med tillträde snarast möjligt. Vi tillämpar provanställning. Rekrytering sker löpande och tjänsten kan därför komma att tillsättas redan innan sista ansökningsdatum.

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Göteborg | Detaljhandel | Deltidsjobb