Inaktiv platsannons

MTRX söker Göteborgs trevligaste servicevärd!

... ArbetsuppgifterVill du precis som vi leverera en service som slår rekord? Nu söker vi dig som vill bli en del av det fantastiska teamet av Servicevärdar i Göteborg! Ber...

Om tjänsten

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifter
Vill du precis som vi leverera en service som slår rekord? Nu söker vi dig som vill bli en del av det fantastiska teamet av Servicevärdar i Göteborg! Beräknad start är 12 september men du kan även starta senare i höst.

Din roll hos oss:
Att jobba som servicevärd hos oss kräver, förutom att du älskar service, att du är en flexibel person. Du föredrar att ha ett jobb som är motsatsen till att arbeta på ett kontor 9-17. Arbetstiderna varierar idag mellan ca 05.30- 01.00.

Du är ett proffs på att hantera olika typer av människor och tycker det är kul när spelreglerna för arbetsdagen ändras oförutsett. Vi tror också att du är självgående, det vill säga att du kan ta egna initiativ inom ditt ansvarsområde. Hos oss jobbar du i team med servicevärdar och lokförare, vilket ställer krav på ett gott samarbete och vilja att skapa schyssta förutsättningar för sina kollegor. Som anställd hos oss startar du med en heltidsutbildning på ca fyra veckor som är på heltid, utbildningen startar 12 september men vi har även en utbildning som startar 3 oktober om det passar dig bättre.

Vad det innebär att jobba på tåget:
I rollen som servicevärd är du dels den som driver försäljningen i vårt café och säkerställer att det alltid är rent och snyggt. Du är även den som ansvarar för säkerheten ombord och servering i första klass. Vad som än händer så är du där för att tillgodose våra kunders behov och ge dem en serviceupplevelse utöver det vanliga.

Lite mer praktiskt:
Som servicevärd arbetar du oregelbundna tider och ibland sover du över på annan ort.
Det är uniformsplikt och vi lovar att uniformen är både snygg och skön.
Hälsa och välmående är väldigt viktigt då arbetet är fysiskt.
Vi är en rök-, alkohol- och drogfri arbetsplats där slumpmässiga kontroller förekommer.

Förutom härliga kollegor så får du en schysst lön med bra villkor. Du får tjänstepension, semester, friskvårdsbidrag, rabatt på resor m.m.

Kvalifikationer

Kvalifikationer
Hos oss är alla välkomna! Vart du kommer ifrån spelar mindre roll, det viktiga är vart du är på väg. Du behöver dock uppfylla följande kriterier:

Inneha en slutförd gymnasieexamen eller motsvarande.
Vara minst 20 år gammal, vi ser gärna äldre sökanden.

Du behöver inte ha jobbat ombord på tåg innan, även om det såklart är kul om du precis som några av oss är en riktig tågnörd. Vi kommer att lära dig allt som har med säkerhet på järnvägen att göra plus mycket mer. Rollen som servicevärd är reglerad av Transportstyrelsen och du kommer att genomgå en hälsoundersökning innan du anställs. Läs gärna mer om vad det innebär på Transportstyrelsens hemsida och hör av dig om du har några frågor. Nästa steg i processen är att genomföra urvalstester, därefter två intervjutillfällen, referenstagning, hälsokontroll samt kontroll av belastningsregister.
Varmt välkommen med din ansökan!

Vi är mycket nyfikna på dig så ansök så snart som möjligt, vi intervjuar löpande (vi tar inte emot ansökningar via mejl).

Ingen erfarenhet krävs

Om MTR

MTRX är ett familjärt bolag som för femte året i rad blivit utsedda till Sveriges bästa tågbolag. En av anledningarna är att vi de senaste fyra åren varit punktligast på sträckan mellan Stockholm och Göteborg. Vi har också väldigt nöjda kunder tack vare våra fantastiska kollegor. Det och mycket mer är vi otroligt stolta över.

MTR är en av världens främsta operatörer för järnvägsbunden trafik och har sin bas i Hongkong. I Sverige är vi över 6200 kollegor som driver tunnelbanan och pendeltågen i Stockholm, snabbtåget MTRX mellan Göteborg och Stockholm, fordonsunderhållsbolaget MTR Tech och MTR Facility Management, samt även Mälartåg. Vårt uppdrag är att underlätta människors vardag och länka samman och utveckla hållbara samhällen.
För mer information om MTR besök .

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: 2022-10-03

Ansökan

Ansök senast: 2022-10-02
Referensnummer: C99085

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 1

Kontakt

Kontaktpersoner

  • Richard Linse Platschef

    Mail:

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Hantverkare
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Göteborg | Hantverkare | Heltidsjobb (förstajobb)