Inaktiv platsannons

KMA-samordnare Grundläggning i Göteborg

Hos oss får du ett stort eget ansvar och blir en del av en organisation som är jordnära, utvecklande, personlig och pålitliga!

Om tjänsten

KMA-samordnare Grundläggning

Sökes till Göteborg, Malmö, Stockholm

Peab Grundläggning AB är ett eget bolag inom Peabkoncernen. Vi är ett av Sveriges större företag inom spontning, pålning, borrning, grundförstärkning, betongpåletillverkning och injektering.

Grundläggning är ett viktigt och dessutom många gånger tekniskt komplicerat arbete med allt från geotekniska lösningar till professionellt genomförda entreprenaduppdrag.

Vi engagerar oss i hela produktionskedjan och är ledande inom vårt område.

Om tjänsten:

Nu fortsätter vi bygga vidare på vår organisation för framtiden och behöver stärka upp med en driven och erfaren KMA-samordnare. 

Du erbjuds en utmanande och varierande tjänst i en växande verksamhet.

Rollen är inriktat mot Kvalité, Miljö och Arbetsmiljö.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Som KMA-samordnare har du en analytisk förmåga, är kommunikativ och trivs med en aktiv agenda i en självständig roll. Du ingår i bolagets ledningsgrupp.

Du stödjer arbetschefsgrupper och produktionspersonalen före, under och efter projekt inom ditt ansvarsområde. Vidare krävs det kunskaper i Kvalité, Miljö och Arbetsmiljö samt pedagogisk ådra då du även utbildar regionens medarbetare inom ditt ansvarsområde. Du har inget personal- eller ekonomiskt ansvar, däremot har du fullt mandat att planera din egen agenda - frihet under ansvar. Du rapporterar direkt till VD/regionchef.

Du ansvarar för att leda, engagera och utveckla KMA-arbetet i Peab Grundläggning ihop med ledningsgrupp och internrevisorer.

Du stöttar verksamheten för att nå uppsatta mål och riktlinjer och alltid eftersträva nöjd kund, lönsamhet, produktivitet, hållbar utveckling, kvalitet samt en god och säker arbetsmiljö.

Exempel på arbetsuppgifter är att stödja produktionen så vi följer våra fastställda processer, bidra ur ett produktionsinriktat perspektiv avseende Kvalité, Miljö och Arbetsmiljö, allt för att vi inom våra projekt skall svara upp mot lagkraven på ett korrekt sätt.

Arbetet innebär mycket kontakter med beställare, myndigheter, underentreprenörer samt den egna produktionsorganisationen. 

Inom koncernen finns specialister inom dina arbetsområden som stödjer dig med sina spetskunskaper. Du behöver dock vara bekväm med att fatta självständiga beslut.

Arbetsgeografin omfattar hela Sverige, en stor geografi som kräver att du kan både resa och övernatta på annan ort utan problem, placeringsorten kan vara Göteborg, Malmö eller Stockholm.

Kvalifikationer:

Du har sedan tidigare en dokumenterad vana avseende Kvalité, Miljö och Arbetsmiljö kopplat till byggbranschen, du har förståelse för komplexiteten i ett anläggningsprojekt och kan lätt sätta dig in produktionspersonalens vardag.

Dina kunskaper kan du ha förvärvat genom högskolestudier eller genom praktisk erfarenhet.

Du måste behärska det svenska språket i både tal och skrift samt inneha körkort för personbil.

Tjänsten är en tillsvidareanställning som inleds med 6 månaders provanställning.

 

personer:

VD/Regionchef Patrik Andersson 0725-33 30 35

HR Susanne Reuter 0725-33 35 99

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2022-09-18

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Hantverkare
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Göteborg | Hantverkare | Heltidsjobb (förstajobb)