Inaktiv platsannons

Utbildningsansvarig inom transport till Dagabs nya logistikcenter i Bålsta

Om tjänsten

Dagab skapar, lagerhåller och levererar sortimentet till Axfoodkoncernens kedjor såsom bl a Hemköp, Willys, Snabbgross, Urban Deli och Apohem. Vi utvecklar också egna varumärken, bl.a. Garant, Eldorado och Såklart. Vår verksamhet vilar på goda värderingar för jord, människa och samhälle, vilket genomsyrar allt från sortimentsutveckling, paketering och transport - till hur vi agerar mot våra medarbetare. På så sätt ger vi våra kunder förutsättningar att göra schyssta, hållbara val. 

Med andra ord - hos oss är du med och påverkar det vardagliga livet för en sisådär tio miljoner människor, förstå hur viktiga våra medarbetare är för oss. Välkommen du med!
 

Det här erbjuder vi

Vill du vara med och skapa morgondagens och marknadens bästa logistiklösning samt en arbetsplats och kultur där tillsammans är ledordet? Hos oss erbjuds du en roll med stor möjlighet att utveckla Dagabs uppdrag och möjliggöra Axfoods fortsatta framgång inom dagligvaruhandeln. Våra gemensamma kärnvärden: Vi utmanar, vi har koll, butiken är vår scen, och vi är starkare tillsammans skapar ett härligt arbetsklimat.

Det här får du arbeta med

Tjänsten som utbildningsansvarig innebär att säkerställa att egna och inhyrda förare har fått erforderlig utbildning och information för de arbetsuppgifter de ska utföra. 
Att driva och vara delaktig i rekryteringsprocessen av medarbetare. Du fortbildar förare, i exempelvis lastsäkring och egenkontrollprogram för kylaggregat samt representerar Dagab i lokala utbildningsråd och initierar samarbete med transportskolor. 


Du stöttar i organisationen vid implementering av nya transportuppdrag och följer upp, aktiviteter och mål för exempelvis effektiv körning och leveransbevakning. 
Du säkerställer att rutiner efterlevs och förväntas samarbeta och ha nära kontakt med transportkollegor. Du rapporterar till transportchef i Bålsta, Henrik Färnbo.

Det här förväntar vi oss

Du har förmåga att skapa och bibehålla relationer inom organisationen såväl som externt. Därtill har du förmågan att motivera och få med dig andra människor för att skapa resultat. Du har ett stort intresse för att hjälpa andra och anstränger dig för att leverera lösningar. 


Vi söker dig som CE-behörighet, kunskaper i tunga fordon, truckkort, YKB och praktisk erfarenhet av utbildning på de högre behörigheterna (C, CE). Du är väl insatt i transportbranschens arbetsrutiner och krav. Det är meriterande om du jobbar som yrkeslärare men inget krav. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrigt

Rollen är placerad i Bålsta men med upplärning i Jordbro.

 

Eftersom vi värnar om goda arbetsmiljöförhållanden för våra medarbetare utför vi slumpvisa drogtester på vår arbetsplats och tillämpar också drogtester i samband med rekryteringen.
Anställningsform: Tillsvidareanställning som inleds med provanställning på 6 månader.

 

Publicerad den

20-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Bålsta
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang, Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Bålsta | Detaljhandel | Restaurang | Deltidsjobb