Inaktiv platsannons

Liseberg Grand Curiosa Hotel söker Head Chef Pastry i Göteborg

Om tjänsten

Liseberg Grand Curiosa Hotel söker Head Chef Pastry
Liseberg AB

Liseberg Grand Curiosa Hotel öppnar våren 2023 och kommer tillsammans med vattenvärlden Liseberg Oceana, (öppnar 2024), skapa en helt ny plattform för våra gäster, varumärket Liseberg och för nya besöksanledningar till staden Göteborg. Det är nu dags att fokusera på projektets pre-opening-fas samt driftsättning. För Liseberg Grand Curiosa Hotel innebär det att vi behöver utöka den grupp av nyckelspelare som tillsammans bidrar till Lisebergs största satsning någonsin. Nu söker vi dig som vill bidra till att forma gästernas hotellupplevelse! 

Stig in genom dörrarna till ett magiskt hotell som väcker nyfikenhet och äventyrslust med kuriositeter, knasigheter och märkvärdigheter i varje hörn! 

Lär känna din framtida ledare - Jason Alderton

Head Chef Pastry
Nu söker vi en Head Chef till Liseberg Grand Curiosa Hotel som ska ansvara för den operativa driften för vår konditori- och dessertavdelning. Som Head Chef Pastry kan din fantasi få flöda och och din avdelning levererar godsaker till frukost, café, restaurangerna och barerna, ett tätt och kreativt samarbete med övriga Head Chefs är därför mycket viktig. Grand Curiosa Hotel är ett unikt hotell som erbjuder spännande möjligheter där du som Head Chef Pastry kommer att ha möjlighet att sätta din prägel på ditt områdes inriktning och utbud, med stöd av hotellets F&B Manager. Här finns öppna kök och unika miljöer, helt enkelt en arbetsplats som du och ditt pastry team fyller med kreativitet och glädje.

Som Head Chef är du ansvarig för att förbereda arbetet för ditt område och även leda och fördela arbetet för att skapa enastående upplevelser för våra hotellgäster. Vi lever våra värdeord Omtanke, Kreativitet, Säkerhet, Kvalitet och Glädje och som Head Chef söker vi dig som är prestigelös, närvarande och beredd att göra om och göra nytt. Ditt team kommer att spela en viktig roll i skapandet av en atmosfär där våra gäster har möjlighet att ta en paus från vardagen och alla måsten, bli överraskade av magiska och lite galna godsaker, ha roligt och skapa minnen tillsammans.

I pre-openingfasen är du drivande i framtagandet av menykoncept för all servering inom ditt ansvarsområde. Du är delaktig i rekrytering och utbildningsinsatser, dessutom planerar, förbereder och färdigställer du den operativa verksamheten inför öppning och i uppstartsskedet. När verksamheten så småningom övergår till mer löpande drift arbetar du med menyutveckling och är delaktig i att leda medarbetarna operativt. Inom ditt ansvarsområde ingår även sedvanliga uppgifter som att sätta och styra mot ekonomiska mål för ditt ansvarsområde, effektivisera och resursplanera verksamheten, och du har arbetsmiljö- och miljöansvar, även brand- och säkerhetsansvar.

Vem är du?
Vi tror att du är senior i rollen som Head Chef, med minst 8 års erfarenhet av arbete inom konditorsvärlden. Det är meriterande med erfarenhet inom hotell- och restaurangbranschen. Vi ser att du har relevant utbildning med bageri- eller konditorinriktning och annan hotell- och restaurangutbildning är önskvärt. Vi ser även att du har minst 4 års erfarenhet av en ledande position i kök där budget- och personalansvar ingått. Dina tidigare erfarenheter vittnar om bredd och variation inom ditt yrkesområde, där du behärskar att hantera större gästnivåer då hotellet kommer att ha möjlighet att husera över tvåtusen gäster. God datavana och goda kunskaper i Excel och Word är meriterande. Vi värdesätter om du har ett brinnande hållbarhetstänk i ditt arbete och bidrar till att Liseberg tar steget mot ökad hållbarhet. Vi söker dig som brinner för en stor kreativ roll där du besitter förmågan och viljan att skapa oförglömliga höjdpunkter för våra gäster. 

Du är en trygg ledare och förebild som gärna har arbetat i uppstartsfas i liknande tjänst, men som också vill jobba långsiktigt och utvecklande när vardagen rullar på. Du kan hantera stora arbetsgrupper där många olika kulturer representeras och du sprider yrkesstolthet och värme bland dina medarbetare. Det innebär stor vikt vid tydlighet och kommunikation med möjlighet att kunna uttrycka sig väl både på svenska och engelska. Vi söker dig som har erfarenheten och kunskapen att stötta engagerade nya medarbetare i branschen med viljan att lära ut och förmågan att både ge och ta emot feedback.

Ditt ledarskap präglas av prestigelöshet och ärlighet samtidigt som du inte tvekar att hjälpa till där det behövs som stöd för dina medarbetare där du kan coacha, utveckla och uppmuntra. Vi ser att du har lätt för att hitta nya lösningar och gillar att ha möjlighet att förändra och utveckla, vilket är extra viktigt vid öppningen av ett nytt hotell. En analytisk förmåga och ett ekonomiskt tänk är också något som vi värdesätter högt i våra ledarroller. Du ser dina medarbetare, sätter upp mål och ger återkoppling kontinuerligt. Du skapar team som har roligt tillsammans och sprider glädje!

Vi ser gärna sökanden med olika bakgrund och erfarenheter då vi strävar mot en bred representation i organisationen. 

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av jobb
Promotion / Eventpersonal
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej