Inaktiv platsannons

Elektriker i Göteborg

Om tjänsten

Elektriker

Har du någon gång besökt Liseberg och fascinerats av allt som lyser, pyser och rör sig? Eller kanske tillbringat dagen med en kittlande känsla i magen efter ett hissnande åk i någon av våra attraktioner? Då har du säkert också funderat över hur allt detta fungerar och kopplas ihop för att skapa en fantastisk upplevelse. Nu har du chans att bli en del av Lisebergs mest spännande arbetsgrupp – elektrikerna.

Som elektriker på Liseberg är du en nyckelspelare i att säkra drift, underhåll, ombyggnad och interna kontroller av såväl attraktioner som fastigheter. Arbetet erbjuder stor variation med  allt ifrån dagligt underhåll, säsongsomställningar till komplexa felsökningar och  attraktionsinstallationer . Och arbetsmiljön – ja, vi vågar sträcka ut hakan och säga att den är det vackraste Göteborg har att erbjuda. Du kommer att ingå i en grupp om 20 personer och tillsammans arbetar ni mot Lisebergs alla avdelningar och verksamheter. 

Kvalifikationer
Vi söker dig som har el-teknisk/automationsutbildning på gymnasienivå eller motsvarande yrkesutbildning. Du har erfarenhet av elinstallationer, elektronik, kraftelektronik och kraftförsörjning. Meriterande är om du har erfarenhet som industrielektriker, har du även kunskaper inom styr och regler inom industriautomation är det en klar fördel.

Som person är du ansvarstagande, noggrann, utåtriktad och serviceinriktad. Du har en väl utvecklad samarbetsförmåga samtidigt som du har lätt för att arbeta självständigt och sätter säkerheten i första rummet.

Då det förekommer en del arbeten på höga höjder är det viktigt att du inte är höjdrädd. Medicinsk kontroll kan komma att genomföras. Du behöver behärska svenska och engelska i tal och skrift. B- körkort är ett krav.

Publicerad den

20-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av jobb
Promotion / Eventpersonal
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej