Inaktiv platsannons

Souschef i Stockholm

Om tjänsten

När du vill att jobbet ska vara mer än bara ett jobb erbjuder vi variation på olika sätt. Hos oss får du vara dig själv! För vi vet att en inkluderande arbetsplats ger framgång och det blir roligare att gå till jobbet. Hos oss får du intressanta och utmanande arbetsuppgifter.

Till kunds huvudkontor i Stadshagen söker vi nu en positiv och engagerad souschef till vår restaurang.

Som vår medarbetare kommer du ha mycket kontakt med våra kunder. En viktig del av rollen är att skapa en välkomnande atmosfär och ha ett professionellt mottagande gentemot våra restauranggäster.  I rollen ingår många varierande arbetsuppgifter varav en viktig del är att se till att restaurangen är en trevlig och naturlig mötesplats för de anställda hos kunden.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att bestå av:

  • Laga fantastiskt god mat, såväl à la carte som lunchmat
  • Vi ser gärna att man bidrar och kommer med förslag om hur verksamheten kan utvecklas utifrån ens egna erfarenhet inom restaurangbranschen
  • Medverka till att regler, rutiner och policys följs i verksamheten
  • Medverka till att egenkontroll HACCP sköts enligt rutiner
  • Medverka att god ordning i köket efterföljs
  • Du kommer rapportera till verksamhetens kökschef
  • Göra beställningar inom ditt ansvarsområde
  • Delta i vårt arbete mot matsvinn
  • Planera menyer i samarbete med dina kollegor
  • Medverka till att samtliga inköpta råvaror används i korrekt mängd och på korrekt sätt

Kunduppdraget bedrivs med fokus på att restaurangen ska vara en naturlig mötesplats i huset och att leverera en förstklassig mat och service under hela dagen, möjligheter finns att utveckla verksamheten även kvällstid.

Kvalifikationer/krav

Vi söker dig som är serviceinriktad, lyhörd, ansvarsfull och initiativtagande. Du trivs i rollen som företagsrepresentant och delar Sodexos önskan att leverera service och mat på hög nivå. Sodexos värderingar vilar på tre pelare: serviceanda, laganda och utveckling. Vi önskar att du håller en hög servicenivå, har god överblick över ditt ansvarsområde och har en önskan att förbättra verksamheten. Vi ser gärna att du har flerårig erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, meriterande är om du har arbetat inom flera olika områden i ett kök.

Vi ser gärna att du har flytande svenska i tal och skrift och kan uttrycka dig på engelska samt har en viss datorkunskap för att kunna använda våra system vid behov. Du har goda organisatoriska egenskaper och tycker om att jobba med rutiner och processer. Du är självgående och kan fatta egna beslut. Flexibilitet är a och o.

Vad vi erbjuder

Vi erbjuder en varierande och spännande roll i en dynamisk organisation där det finns utrymme att växa och utvecklas. Sodexo har stort fokus på karriärutveckling genom regelbundna utvecklingssamtal och med en personlig utvecklingsplan som regelbundet följs upp. På sikt kan det för rätt person finnas utvecklingsmöjligheter att ta större ansvar och få andra positioner internt.

Anställningsform och arbetstider:

Anställningen är tills vidare på heltid (40 timmar per vecka, måndag - fredag 06:30 – 15:30, med en timmes rast uppdelat i två gånger 30 minuter med inledande 6 månaders provanställning. Kvällsarbete kan ibland förekomma vid kundbeställningar.

Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Restaurang | Deltidsjobb