Inaktiv platsannons

Projektledare till Atea i Dalarna i Borlänge

Om tjänsten

Är du en lagspelare som vill ta steget till oss på Atea? Just nu söker Atea i Dalarna dig som vill jobba som projektledare. Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för svenska landslaget i informationsteknologi.
 

Din roll i laget   

I rollen som projektledare ansvarar du för att hos våra kunder genomföra projekt av olika komplexitetsgrad mot fastställda mål. Det innebär att du kommer leda, planera, fördela och kontrollera projektarbetet. Projekten är inom it vilket innebär att de kan vara utrullningsprojekt, migreringsprojekt och införandeprojekt. Till ditt stöd har du andra projektledare från teamet men även övriga hjälpsamma kollegor. Du erbjuds en utvecklande roll där varje dag erbjuder nya utmaningar att lösa tillsammans med dina kollegor och Ateas kunder.

  

 Dina huvudsakliga uppgifter i rollen som projektledare är: 

  • Ansvara för att genomföra projekt enligt vår projektmodell.   
  • Leda, planera, fördela och kontrollera projektarbetet.   
  • Samordna, informera och stötta projektdeltagarna.   



Vårt erbjudande till dig   

Hos oss får du vara med att bidra till ett smartare, effektivare och mer hållbart samhälle. Med fokus på utveckling, laganda och personligt ansvarstagande ser vi till att göra skillnad. Vi uppmuntrar och stöttar varandra, och tar vara på våra individuella förmågor, perspektiv och erfarenheter. Det är därför du är viktig för oss. För att du är du, för att du är nyfiken och för att du vill växa professionellt – och som människa. Tillsammans skapar vi laget som bygger Sverige med it.

På Atea har vi möjlighet till ett hybrid arbetssätt där vi sätter kunden i fokus och arbetar utifrån verksamhetens behov samt våra egna som medarbetare. Det innebär att vi tänker till när vi väljer var vi ska jobba för dagen och tror på att en kombination av arbete hos kund, på kontoret och på distans ökar hållbarheten, effektiviteten och arbetsglädjen. 

 

Som person känner du troligtvis igen dig på följande:

Du sätter höga mål för dig själv och är fokuserad i ditt arbete för att nå dem. Genom att leda och motivera andra samtidigt som du vågar delegera arbete lyckas du få gruppen att nå gemensamma mål. Du eftersträvar att utvecklas och söker aktivt efter utmaningar. Du planerar ditt arbete effektivt, är organiserad och prioriterar väl för att hålla deadlines. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.   
 

 För att lyckas i tjänsten som projektledare bör du ha följande kompetens:

  • Kunna leda och engagera andra människor   
  • Vara strukturerad och målinriktad  
  • Att tidigare ha arbetat som projektledare   
  • Kunskap inom PPS och ITIL är meriterande   


Vill du bli en del av Ateas landslag?   

Har du frågor om tjänstens innehåll eller hur det är att arbeta på Atea är du välkommen att kontakta Pär Kungsmark, på nummer 0243-42 15 07 eller via mail . Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Som en del i Ateas rekryteringsprocess ingår bakgrundskontroll av slutkandidat. 

Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. 

Varmt välkommen med din ansökan!   

Publicerad den

24-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Borlänge
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Borlänge | IT | Heltidsjobb (förstajobb)