Inaktiv platsannons

Avdelningschef Ekonomisupport i Jönköping

Om tjänsten

Som en av dagligvarubranschens största aktörer gör vi inom Axfood stor skillnad i miljontals människors liv – varje dag. Tillsammans vill vi skapa mer livskvalitet för alla vi berör genom våra olika koncept, verksamheter och varumärken. Vi tror på ständig förbättring och utveckling, och på att visa omtanke till omvärlden medan vi förändras. Var med på en resa i en spännande bransch där nytänkande, engagemang och prisvärd, bra och hållbar mat är viktiga ingredienser. Välkommen till Axfoodfamiljen!
 
På Axfood Shared Service Center (SSC) arbetar cirka 130 medarbetare med olika uppgifter inom ekonomi, lön och support på uppdrag av koncernbolagen. Vi är en viktig pusselbit och växer med koncernen. Nu behövs fler möjliggörare hos oss i Jönköping. Kom till Axfood och var med och bygg oss ännu starkare!

 

 

Är du den vi söker?

Nu söker vi dig som med stort engagemang vill jobba som ledare och utveckla ditt team framåt. Här kommer du arbeta i en samarbetsorienterad organisation med teamarbetet i fokus. Effektivitet och hög kvalitet är starka ledord och vi jobbar processorienterat och med en strävan av ständig utveckling och förbättring. Du blir en nyckelspelare som driver arbetet framåt! 

 

Till vår Ekonomisupport, som i nuläget består av tre medarbetare, söker vi en avdelningschef. I rollen som avdelningschef ansvarar du för att avdelningen levererar tjänster enligt SSC:s tjänstekatalog och tidplan samt med god kvalitet. En del av rollen kommer även innefatta arbetsuppgifter av operativ karaktär i Ekonomisupporten, exempelvis ärendehantering. För att lyckas i rollen ser vi att du får energi av nära samarbeten med kollegor och medarbetare. Du är empatisk och entusiasmerande och värnar om att se dina medarbetare växa och utvecklas. 

 

Du har relevant utbildning inom redovisning eller har en arbetslivserfarenhet som gett motsvarande kunskaper samt har ett stort intresse för ekonomiska flöden. Det är meriterade om du har erfarenhet från att leda team samt av arbete i SAP Ekonomi, ServiceNow och Office-programmen.
 

Dina ansvarsområden

Du har en central roll och arbetar nära alla avdelningar på SSC. Du är vidare en sammanhållande länk mellan övriga funktioner inom Axfood SSC.


I ditt dagliga arbete kommer du ansvara för att:

  • Säkerställa att arbetet utförs utifrån gemensamma processer, rutiner och system
  • Säkerställa att arbetet uppfyller Axfoodkoncernens krav på effektiv intern kontroll och externa regelverk
  • Skapa förutsättningar för att processerna utvecklas samt nyttjar samlad kompetens för att säkerställa gemensamt arbetssätt
  • Ta fram, implementera och följa upp strategier och målsättningar
  • Säkerställa att relevant kompetens- och medarbetarutveckling sker i det egna teamet
  • Utveckla ditt ledarskap och ytterligare stärka avdelningens samarbetskultur

 

I rollen krävs vidare att du är serviceinriktad, kan uttrycka dig på ett bra sätt i både tal och skrift på svenska då arbetet innebär mycket kontakt både externt och internt.
 

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Jönköping
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang, Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Jönköping | Detaljhandel | Restaurang | Deltidsjobb