Inaktiv platsannons

E-handelskoordinator Willys Sundbyberg Esplanaden

Om tjänsten

Tycker du att det är kul med människor, service och försäljning? Vill du bidra till att ännu fler kan handla bra och hållbar mat? Bra! Då tror vi att du kommer att gilla att jobba hos oss. Willys är ett framgångsrikt företag med ett tydligt koncept där vi tillsammans arbetar för att alla ska kunna äta det de vill. Varje dag. Nu behöver vi fler härliga medarbetare som kan hjälpa oss bli ännu bättre.

 

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Nu behöver vi en e-handelskoordinator till Willys Sundbyberg Esplanaden. Tjänsten avser en tillsvidareanställning på heltid. Arbetstiderna är förlagda under dagtid, kvällar och helger.


Om du har jobbat ett tag i butik och är redo för nästa steg i din utveckling är rollen som e-handelskoordinator något att satsa på. I din roll ingår det att:
- Planera och koordinera för plock, pack och utlämning av e-handelsvaror (bland annat i systemet CUB) 
- Vara primär kontakt med kundtjänst och transportörer för e-handelsfrågor 
- Analysera och diskutera butikskapacitet med butikschef samt eventuella ändringar i butikskapaciteten sker i samråd med butikschef 
- Förse input till driftsansvarig e-handel på Willys om butikskapaciteten 
- Hjälpa till att analysera och driva igenom ändringar på leveransscheman och driftrutiner för e-handeln i samråd med butikschefen och den driftsansvarige för e-handeln på Willys
- Driva e-handelsspecifika områden i butiken ledningsgrupp 
- Upprätta och underhålla plockslingan.
Lika självklart kommer du att arbeta med försäljning, ägna dig åt varuexponering, uppföljningar och koordinering av arbete inom e-handel. Kort sagt handlar rollen om att planera och driva arbetet så att butiken når nya höjder.
 

Det här förväntar vi oss

Att du är matintresserad, bra på att driva försäljning och tycker om att arbeta med människor, är en förutsättning för rollen. Du är intresserad av IT/teknik och av Willys Digitala kunderbjudande. Vidare har du jobbat inom dagligvarubranschen i några år och har därför goda kunskaper om varorna och produkterna som du hanterar. Du är analytisk och kan dra insikter från rapporter för förbättring i butiksprocessen. Att du trivs med ett högt tempo är viktigt, men aldrig på bekostnad av ett gott kundbemötande och kvalité. Vidare jobbar du effektivt, strukturerat och är handlingskraftig. Som person är du ansvarsfull och engagerad i arbetet för att skapa en inspirerande köpupplevelse för våra kunder. Du är bra på att koordinera arbete och är problemlösningsorienterad. Du trivs bra i team och tvekar inte att hjälpa till där det behövs. Vi ser gärna att du har ett par års erfarenhet av arbete inom stormarknad.


Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Sundbyberg
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang, Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Sundbyberg | Detaljhandel | Restaurang | Deltidsjobb