Inaktiv platsannons

Rangerare - Utlastning i Göteborg

Om tjänsten

Dagab skapar, lagerhåller och levererar sortimentet till Axfoodkoncernens kedjor såsom bl a Hemköp, Willys, Snabbgross, Urban Deli och Apohem. Vi utvecklar också egna varumärken, bl.a. Garant, Eldorado och Såklart. Vår verksamhet vilar på goda värderingar för jord, människa och samhälle, vilket genomsyrar allt från sortimentsutveckling, paketering och transport - till hur vi agerar mot våra medarbetare. På så sätt ger vi våra kunder förutsättningar att göra schyssta, hållbara val. 

Med andra ord - hos oss är du med och påverkar det vardagliga livet för en sisådär tio miljoner människor, förstå hur viktiga våra medarbetare är för oss. Välkommen du med!
 

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Som lagermedarbetare på vårt lager/logistikcenter i Göteborg säkerställer du att matvaror kommer ut i tid och med bra kvalitet till våra butiker runt om i landet. 

På Transport Utlastning består din huvudarbetsuppgift uppgift i att lasta våra bilar, rangera samt köra lastbil vid behov. Då vi hela tiden strävar efter att förbättra vår service till butikerna förväntar vi oss att du tillför avdelningen hög effektivitet och kvalitet i din arbetsinsats. Det är viktigt för oss att du arbetar på ett ergonomiskt riktigt sätt, kan samarbeta väl med dina arbetskamrater och vill bidra till god stämning i gruppen.

Alla medarbetare på avdelningen arbetar tillsammans för att ständigt förbättra vår arbetsplats och förenkla våra arbetsmetoder. Du tar själv ansvar när det gäller ordning och reda på arbetsplatsen. Målet är att skapa en smart och säker arbetsplats.

Du kommer vara en del av ett stort logistikflöde med många aktörer och olika utmaningar är det extra viktigt att hålla tidspassning, följa säkerhets- och ordningsregler och hjälpa andra avdelningar vid behov. Vi vill att du ska vara en del i att skapa en effektiv och säker arbetsplats och få rätt förutsättningar att trivas idag och i morgon. 

Det här förväntar vi oss
Vi söker dig med en positiv inställning som gillar att ta ansvar, oavsett om det handlar om att respektera tider, hålla god kvalitet eller nå uppsatta mål.  För att du ska trivas i rollen som lagermedarbetare krävs en god fysik och att du tar hand om din hälsa, detta då du utför upprepade lyft. Därför är det viktigt för oss att du arbetar på ett ergonomiskt riktigt sätt och uppskattar att hålla igång kroppen. Som person är det viktigt för dig att ha ett bra samarbete med dina arbetskamrater och att bidra till god stämning i gruppen, oavsett skilda perspektiv, kulturer, bakgrunder och språk. Samtidigt behöver du trivas i att arbeta självständigt på lagret, då du rör dig över stora ytor med begränsade sociala kontakter när du utför dina arbetsuppgifter. 

Erfarenhet och kunskaper
  • Du ska ha fyllt 18 år 
  • Du talar svenska och/eller engelska obehindrat
  • Du har CE-behörighet på ditt körkort
  • Du har YKB
  • Truckkort är meriterande men inget krav då vi utbildar våra medarbetare
  • Tidigare erfarenhet av fysiskt arbete och arbeten i liknande miljö är meriterande
     

 

Övrig Information

Omfattning: Tillsvidareanställning på 100% som inleds med en provanställning på 6 månader.

Tillträde: Enligt överenskommelse

Arbetstider: Måndag-fredag 13:15 - 22:00, kvällsarbete, även helgarbete förekommer.

Lön: fast lön, rörlig ersättning, OB och övertidsersättning enligt avtal

Plats: Dagab Exportgatan 53 Hisings Backa

Vi tillämpar drogtest och personlighetstest i samband med rekryteringen.

 

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang, Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Göteborg | Detaljhandel | Restaurang | Deltidsjobb