Inaktiv platsannons

Butikssäljare med Kolonialansvar - Stora Coop Kungsbacka

Om tjänsten

Är du en serviceinriktad person som älskar försäljning? Då kan du vara rätt person för oss!

Vi söker dig som är positiv, driven och brinner för att ge våra kunder branschens bästa kundbemötande. Vidare är du ansvarstagande, initiativtagande och drivs av nya utmaningar.

Som Butikssäljare med avdelningsansvar inom kolonial är du både en säljare av rang, där du trivs med att tillgodose våra kunder med god service, och ordningsam och ansvarstagande för att driva din avdelning på bästa sätt. Vidare är du en skicklig lagspelare, är ambitiös och trivs med ett högt arbetstempo.

Dina arbetsuppgifter kommer variera och innehålla alla typer av arbetsuppgifter som förekommer i butik. Din huvudsakliga arbetsuppgift kommer vara att se till att kolonialavdelningen alltid håller högsta kvalité. Vi ser att du har lätt för att hugga tag i uppgifter och är med och vågar driva dina kollegor framåt.

Annonsen gäller en tillsvidareanställning på 36 tim/vecka med tillträde snarast möjligt. Vi tillämpar provanställning. Arbetstider varierar men är förlagda på både dagtid och på kvällar/helger. Rekrytering sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas redan innan sista ansökningsdag.

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Kungsbacka
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Kungsbacka | Detaljhandel | Deltidsjobb