Inaktiv platsannons

Försäljningsledare Delikatess - Stora Coop Styckåsen i Arvika

Om tjänsten

Stora Coop Styckåsen söker Försäljningsledare med inriktning delikatess. Sysselsättningsgraden är 38,25 timmar per vecka.

Som Försäljningsledare på Stora Coop Styckåsen kommer du att ha särskilt ansvar för vår delikatess disken. Du som söker till oss har förmågan att inspirera! Tillsammans med andra medarbetare är du med och utvecklar butiken och ger kunderna branschens bästa kundmöte varje dag.

Vill du vara med och göra detta till verklighet?

Låt dig inspireras av planerna och ta chansen att bli Försäljningsledare inom delikatess. Några av delarna som ska genomsyra denna roll är nyfikenhet på det allra bästa inom branschen, en stor portion av nytänkande samt en inspirerande personlighet.

Mer om rollen

Som Försäljningsledare inom ditt område ansvarar du tillsammans med Säljchef och övriga medarbetare för att utveckla sortiment, merförsäljning och kundupplevelse. Du är en person som gillar att ta ansvar och föregå med gott exempel. Du har rätt kompetens, inställning och attityd för uppgiften och ser fram emot att vara med att utveckla butiken Stora Coop Styckåsen. Arbetsuppgifterna innebär varuplock, varubeställningar, egenkontroll, säljplanering, uppföljning och härliga kundmöten. Tillsammans skapar vi en attraktiv handels- och arbetsplats.

Varmt välkommen med din ansökan.

Sista ansökningsdag 30 september. Löpande urval, tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Arvika
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Arvika | Detaljhandel | Deltidsjobb