Inaktiv platsannons

Bagare Coop Fagersta

Om tjänsten

Vill du vara med och bygga upp vårt nya bageri från start?

Vi söker dig som vill ingå i vårt team och vara med och bygga upp vår nya bageriavdelning. Du som söker brinner för kundbemötande och försäljning, har en positiv inställning samt en god problemlösningsförmåga.

Som person är du social, kreativ och noggrann och kommer gärna med förslag och idéer samt har lätt för att arbeta i team. Du har ett öga för detaljer och engagemanget för att skapa en välkomnande, säljande och inspirerande butik. Du drivs av utmaningar, ser möjligheter och har en vilja att hela tiden utveckla och effektivisera såväl verksamheten som dig själv.

Dina arbetsuppgifter kommer innebära att du arbetar i vårt bageri med diverse bageriuppgifter och se till att våra kunder alltid möts av ett högklassigt bageri. Tillsammans med dina kollegor arbetar du för att göra Coop Fagersta till det självklara valet för alla kunder som vill köpa gott bröd och goda bakverk. Vi ser att du är utbildad bagare alternativt har motsvarande utbildning och erfarenhet. Goda kunskaper i egenkontroll och livsmedelshygien är ett krav.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 30 tim/vecka med tillträde enligt överenskommelse. Provanställning tillämpas. Arbetstiderna är varierande där dag, kväll och helgarbete ingår.

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Fagersta
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Fagersta | Detaljhandel | Deltidsjobb