Inaktiv platsannons

Platschef i Laholm

Vår breda verksamhet gör att vi kan erbjuda livslånga karriärmöjligheter med olika inriktning inom varierande branscher, länder, företag och specialistområden. På Lantmännen slutar du aldrig lära dig nya saker.

Om tjänsten

  • Ansök senast: 16 oktober 2022
  • Laholm
Arbetsuppgifter

Cerealia gör nu en spännande utvecklingsresa och vi söker en engagerad och driven Plant Manager som vill vara med och leda produktionen inom Cerealia Sverige. Du är del i ledningsgruppen för Produktion Sverige som har till syfte att driva en hållbart konkurrenskraftig och omvärldsorienterad produktionsorganisation, idag och imorgon, för Cerealia Sverige.

Det här kommer du att göra

Rollen som Platschef innebär att du är ansvarig för två anläggningar, dels Laholm där vi bedriver Pannkaksproduktion samt Bjuv, där vi tillverkar bakmixer. Du har ett fullt produktions- kvalitets och arbetsmiljöansvar för totalt cirka 60 medarbetare som du leder genom produktionsledare och underhållschef. Tillsammans med en gemensam platsledningsgrupp, med produktionsledning, teknik/underhåll, planering, process och kvalitet som i huvudsak sitter i Laholm, leder och utvecklar du produktionsverksamheten på båda anläggningarna.

Lantmännen Cerealia arbetar processbaserat och i matrisorganisation där funktionsansvaret ligger inom produktion/operations och resultatansvaret i den svenska säljorganisationen. Du samarbetar med kompetenser inom kvalitet, produktutveckling, inköp, sälj, logistik och supply chain på en daglig basis genom forum och projekt. I den svenska Produktionsledningsgruppen sitter du tillsammans med tre kollegor med platschefsansvar samt med specialister inom arbetsmiljö, miljö och kvalitet.

Som Plant Manager ansvarar du för din enhets strategi och planer samt resultat i linje med företagets vision, strategi och mål. Du driver och utvecklar arbetet med arbetsmiljö, kvalitet och leverans genom att ständigt förbättra och effektivisera dessa. Vidare är du ansvarig för att förbättra oss inom vårt sätt att arbeta med våra processer.

Rollen är Placerad i Laholm och du rapporterar till Production Director.

Kvalifikationer

Det här behöver du för att lyckas och trivas

Du har:

  • Erfarenhet att leda ledare (1a linjens chefer) sedan ett par år tillbaka
  • Erfarenhet från livsmedelsindustri eller annan liknande verksamhet är meriterande
  • Gedigen erfarenhet av att arbeta med arbetsmiljö, säkerhet och miljö
  • Erfarenhet av kvalitetsarbete kopplat till produkt och processer
  • Erfarenhet från att leda dig själv och dina medarbetare i förändring
  • Behärskar svenska språket så väl som det engelska i tal och skrift
  • En akademiskexamen motsvarande civilingenjör

Du är :

  • En ledare med förmågan att leda genom andra men som har kraften att nå hela vägen.
  • Motivationsskapande med förmågan att agera förebild och leda genom processer på ett sätt som gör att vi bygger upp en stark grund att stå på som företag.
  • Nytänkande och driven i att åstadkomma förändringar där du bidrar med nya lösningar och tankesätt.
  • Driven och uthållig där du får saker att hända genom din nyfikenhet, lösningsfokus och målmedvetenhet.
  • Lyhörd, bra på att bygga relationer och förtroende samtidigt som du har mod att utmana och tänka nytt.
  • Strukturerad och organiserad där du är van att själv fatta beslut och prioritera under högt tempo.

Du delar Lantmännens värderingar – Öppenhet, Helhetssyn, Handlingskraft – och löftet om att ta ansvar från jord till bord.

Vad vi erbjuder dig

Lantmännen är en stor internationell koncern och vi har en unik bredd i vår verksamhet. Detta innebär att vi kan erbjuda utvecklingsmöjligheter med varierande inriktning för såväl specialister som generalister inom olika bolag och branscher i fler än 20 länder. Vi arbetar aktivt med intern rörlighet och vill bidra till att medarbetare utvecklas och känner engagemang varje dag. Together we reimagine the world of grain!

Låter det intressant?

Vi hoppas det! Ansök redan idag, men senast den 16onde oktober. I rekryteringsprocessen ingår både tester, intervjuer och som slutkandidat kommer det att genomföras bakgrundskontroll via vår leverantör ToFindOut.

De första intervjuerna kommer att genomföras med videomöten. Det är möjligt att söka CV-löst direkt genom mobilen genom att svara på våra urvalsfrågor samt länka till din LinkedIn-profil.

Om du har några frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Johanna Nyrén, Talent Acquisition Specialist på

Vi ser fram emot din ansökan!

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Laholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Lantbruk
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Laholm | Lantbruk | Deltidsjobb