Inaktiv platsannons

Produktionsledare i Bjuv

Vår breda verksamhet gör att vi kan erbjuda livslånga karriärmöjligheter med olika inriktning inom varierande branscher, länder, företag och specialistområden. På Lantmännen slutar du aldrig lära dig nya saker.

Om tjänsten

  • Ansök senast: 16 oktober 2022
  • Bjuv
Arbetsuppgifter

Har du tidigare erfarenhet från att arbeta i ledande roller inom livsmedelsproduktion och trivs i en dynamisk och händelserik miljö? Bli en del av Cerealia, där vi tillsammans förenar ett starkt affärsfokus med ett brinnande intresse för människor i syfte att uppnå vår vision; att bli Nordens ledande livsmedelsföretag. Vi är en del av Lantmännen, en stor koncern med verksamhet globalt. Vi inspirerar och lyfter varandra på vägen mot våra mål. Vi söker nu vår nästa Produktionsledare över vår Produktion i Bjuv som vill säkerställa att vi driver en produktion i världsklass.

Det här kommer du att göra

Rollen som Produktionsledare innebär att du är ansvarig för siten i Bjuv med ett fullt produktions- och personalansvar för cirka 8 medarbetare. På siten i Bjuv tillverkar vi olika typer av bakmixer under varumärket Kungsörnen. I rollen som Produktionsledare kommer du att jobba tätt med dina operatörer och logistikplanering. Tillsammans tar ni ansvarar för produktionens resultat och säkerställer att siten uppfyller givna kvalitetsmått. Ditt jobb innefattar produktion av rätt produkt till rätt kvalitet i rätt mängd och i rätt tid. Ditt huvudansvar är att coacha, motivera, inspirera dina medarbetare till att utföra deras dagliga uppgifter och uppnå sina mål och säkerställa att alla har en trygg och välfungerande arbetsmiljö.

Du bidrar även till att processerna optimeras och utvecklas med avseende på högre säkerhet, bättre effektivitet, ekonomi och kvalité. Du är en aktiv medlem i sitens ledningsgrupp för att planera, genomföra, följa upp och säkerställa verksamhetens ständiga förbättring

Tjänsten är placerad i Bjuv. I rollen kommer du att rapportera till Produktionschef Laholm & Bjuv.

Kvalifikationer

Det här behöver du för att lyckas och trivas

Du har:

  • Flerårig chefserfarenhet inom livsmedelsproducerande bolag
  • Med fördel en eftergymnasial utbildning inom produktion
  • God kunskap och erfarenhet inom arbetsmiljö och säkerhet
  • Med fördel erfarenhet inom kvalitetssystem
  • Flytande i svenska och engelska i tal och skrift

Du är :

  • Trygg i din ledarroll där du har förmågan att ge tydliga anvisningar och instruktioner till andra
  • Relationsskapande och skapar med lätthet effektiva och positiva arbetsrelationer till andra
  • Teamorienterad där du på ett prestigelöst sätt får med dig ditt team mot era gemensamma målsättningar
  • Driven och uthållig där du trots motgångar fortsätter att sträva mot dina mål

Du delar Lantmännens värderingar – Öppenhet, Helhetssyn, Handlingskraft – och löftet om att ta ansvar från jord till bord.

Vad vi erbjuder dig

Lantmännen är en stor internationell koncern och vi har en unik bredd i vår verksamhet. Detta innebär att vi kan erbjuda utvecklingsmöjligheter med varierande inriktning för såväl specialister som generalister inom olika bolag och branscher i fler än 20 länder. Vi arbetar aktivt med intern rörlighet och vill bidra till att medarbetare utvecklas och känner engagemang varje dag. Together we reimagine the world of grain!

Låter det intressant?

Vi hoppas det! Ansök redan idag, men senast den 16onde oktober. I rekryteringsprocessen ingår både tester, intervjuer och som slutkandidat kommer det att genomföras bakgrundskontroll.

De första intervjuerna kommer att genomföras med videomöten. Det är möjligt att söka CV-löst direkt genom mobilen genom att svara på våra urvalsfrågor samt länka till din LinkedIn-profil.

Om du har några frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Johanna Nyrén, Talent Acquisition Specialist på

Vi ser fram emot din ansökan!

Publicerad den

17-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Bjuv
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Lantbruk
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Bjuv | Lantbruk | Deltidsjobb