Inaktiv platsannons

AMF-Officer till bank, konsultuppdrag t o m juni -2023 i Stockholm

Capega söker efter en AMF-Officer till bank, konsultuppdrag t o m juni -2023.

Om tjänsten

Vi söker nu en AML- Officer till en av Capegas kunder inom bank, finans & försäkring. Tjänsten är ett konsultuppdrag som sträcker sig tom juni 2023. Har du något års erfarenhet från en roll inom KYC/AML från tex bank, tveka inte att söka idag. Kundens kontor är beläget i centrala Stockholm i moderna lokaler och du kommer tillhöra ett team med engagerade och trevliga kollegor.

ArbetsbeskrivningKvalitetskontroll av nya företagskunder och privatpersoner med utländsk ID-handling, LMA kort samt adress eller skattehemvist i högriskland samt support till kontor.


Kompetenskrav


• 1-3 års arbetslivserfarenhet från liknande roll.• Avslutade studier på universitet eller högskola.

• Att på ett snabbt och effektivt sätt stämma av ett flertal kontrollpunkter på kund och därefter fatta beslut om hur ärendet ska hanteras.

• Vara serviceinriktad och trivas i ett bitvis högt tempo.

• Arbeta i team.

• På ett tydligt sätt kommunicera i tal och skrift med våra kontor.


    Om CapegaCapega är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med kontor i centrala Stockholm. Vi är specialiserade på interimslösningar och rekrytering inom ekonomi, fastighet, bank, finans & försäkring. Som helhetsleverantör hjälper vi er att tillsätta tjänster på alla nivåer med rätt kompetens. Läs mer om oss på och ta en första kontakt. Konsult hos CapegaSom konsult hos Capega blir du en del av ett personligt bolag som med bred kompetens och stort nätverk ger dig rätt förutsättning att utvecklas inom din yrkesroll. Då vi värdesätter dig och dina kvalifikationer är det viktigt för oss att du trivs som vår konsult. Du får en engagerad konsultchef som känner till din bransch väl och du erbjuds goda anställningsvillkor med friskvårdbidrag och tjänstepension.För mer information om nya tjänster, besök vår LinkedIn eller

    Publicerad den

    19-03-2024

    Extra information

    Status
    Stängd
    Önskad utbildningsnivå
    Grundskola
    Ort
    Stockholm
    Typ av kontrakt
    Heltidsjobb (förstajobb)
    Typ av jobb
    HR / Management
    Körkort önskas
    Nej
    Tillgång till bil önskas
    Nej
    Personligt brev krävs
    Nej
    Språk
    Svenska

    Stockholm | HR / Management | Heltidsjobb (förstajobb) | Grundskola