Inaktiv platsannons

Supportmedarbetare till Dagab Jönköping

Om tjänsten

Dagab skapar, lagerhåller och levererar sortimentet till Axfoodkoncernens kedjor såsom bl a Hemköp, Willys, Snabbgross, Urban Deli och Apohem. Vi utvecklar också egna varumärken, bl.a. Garant, Eldorado och Såklart. Vår verksamhet vilar på goda värderingar för jord, människa och samhälle, vilket genomsyrar allt från sortimentsutveckling, paketering och transport - till hur vi agerar mot våra medarbetare. På så sätt ger vi våra kunder förutsättningar att göra schyssta, hållbara val. 

Med andra ord - hos oss är du med och påverkar det vardagliga livet för en sisådär tio miljoner människor, förstå hur viktiga våra medarbetare är för oss. Välkommen du med!
 

Bli en av oss

Dagab Butikssupport har i uppdrag att supportera Axfoodkoncernens butiker; Willys, Hemköp, Snabbgross, City Gross och Axfoods övriga butikskedjor.

Vi vill fortsätta vår framgångsresa som företag och utökar därav vår Butikssupport på Dagab.

Vår företagskultur präglas av samarbete och framåtanda. För oss är det viktigt att ge utrymme för initiativ och nya idéer.

Det här får du göra

Genom att arbeta med kvalitativ kommunikation och ärendehantering säkerställer vi ett effektivt varuflöde för våra butiker och kunder. Dina främsta arbetsuppgifter är att supportera våra butiker och kunder via telefon, mail och chatt.

I din roll som supportmedarbetare får du möjlighet att:

  • Arbeta proaktivt med ständiga förbättringar.
  • Arbeta problemlösande och analyserande med kundärenden över hela Sverige.
  • Utveckla nya lösningar och ständigt förbättra verksamheten tillsammans med dina kollegor.
Vem är du?

Som person har du en hög servicekänsla och en förmåga att se lösningar på problem och tycker om att arbeta i ett högt tempo.
Du ser kundnyttan och har kundens bästa i fokus. I dina kontakter är du lyhörd och aktiv och har lätt för att etablera och underhålla kontakter.

Vi tror att du har ett naturligt driv, en nyfikenhet och har en förmåga att omsätta tanke till handling.

Du är ansvarstagande, initiativtagande, noggrann och är utåtriktad med god social kompetens som drivs av möjligheten att utvecklas i din yrkesroll och att få ta eget ansvar.
Vi ser att du har en mycket god datorvana och kunskap i Microsoft Office.
Du skriver och talar svenska samt engelska obehindrat.

Erfarenhet från kundservice och support-arbete är meriterande.

Mer info

Arbetet bedrivs i huvudsak under kontorstider vardagar men även kvälls- och helgarbete förekommer.

Placering är på vårt kontor på A6-området i Jönköping.
 

Start: Enligt överenskommelse

Omfattning: Heltid, tillsvidare. Vi tillämpar provanställning.

 

Kompetensutveckling och karriär

Vi är ett företag i ständig utveckling och vi arbetar medvetet och långsiktigt tillsammans med dig för att du ska utveckla din kompetens. För rätt person finns goda möjligheter att utvecklas hos oss.

 

Mångfald

Vi har branschens tuffaste mål för mångfald. För oss är mångfald en affärsmöjlighet. Medarbetarnas breda kunskaper i språk, högtider och mat hjälper oss att spetsa vårt kunderbjudande. Vi har kommit långt men vi vill bli ännu bättre och välkomnar en mångfald av sökande till alla våra tjänster.

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Jönköping
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang, Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Jönköping | Detaljhandel | Restaurang | Deltidsjobb