Inaktiv platsannons

HR-specialist lärande och utbildning i Stockholm

Om tjänsten

Bli en möjliggörare i Axfoodfamiljen!
Som en av dagligvarubranschens största aktörer gör vi inom Axfood skillnad i miljontals människors liv – varje dag. Tillsammans vill vi skapa mer livskvalitet för alla vi berör genom våra olika koncept, verksamheter och varumärken. Vi tror på ständig förbättring och utveckling, och på att visa omtanke till omvärlden medan vi förändras. Var med på en resa i en spännande bransch där nytänkande, engagemang och prisvärd, bra och hållbar mat är viktiga ingredienser. Välkommen till Axfoodfamiljen! 

Vem är du?

Har du erfarenhet av att arbeta med projekt inom lärande och utbildning? Är du en kommunikativ HR-specialist som vill göra skillnad och som är en teamspelare? Vi söker en HR-specialist som har inriktning mot lärande och utbildning till Axfoodakademien. Här får du möjlighet att arbeta i ett team med engagerade kollegor som drivs av att ständigt utmana sig själva och verksamheten för att skapa förutsättningar för anställda i koncernen att lära sig och utvecklas i vardagen. I nära samarbete med kollegor i koncernens bolag och med teamet på Axfoodakademien kommer du att projektleda utveckling och revidering av utbildningar och andra lär- insatser för ledare och medarbetare inom Axfood. Du erbjuds ett spännande och utvecklande arbete i en grupp med tydliga gemensamma mål och ett mycket gott samarbete. Axfoodakademien samarbetar med hela koncernen och här blir du en av tio i ett väl inarbetat team med engagerade kollegor.

Välkommen till en familj av möjligheter!

Hos oss finns trygghet och stora utvecklingsmöjligheter. Våra medarbetares olika kunskaper, kompetenser och perspektiv skapar nya möjligheter och genererar bättre beslut. Vi uppmuntrar därför en mångfald av sökande till alla våra tjänster och eftersträvar att spegla våra kunder. Hos oss har vi ett öppet klimat där alla har möjlighet att utvecklas. Att vi växer och utvecklas tillsammans gör att vi kan leda vägen och utmana en hel bransch. Tillsammans utmanar vi mat-Sverige. Bli en möjliggörare hos oss!

Det här får du göra
  • Projektleda hela processen med att skapa innehåll, utveckla och kvalitetssäkra utbildningar och program. 
  • Ansvara för och revidera utbildningar och program.
  • Leda workshops och utbildningar
  • Samarbeta med beställare, processägare och internlärare från vår verksamhet
  • Ta in synpunkter från organisationen, analysera information och statistik samt planera för ständiga förbättringar
  • Analysera och utveckla relevanta nyckeltal för att följa upp kvalitet och effektivitet
  • Omvärldsbevaka utvecklingen inom lärande och implementera det i teamets arbete
  • Tillsammans med kollegorna i teamet ständigt utveckla arbetssätt och metoder för att styra mot en lärande organisation med lärande i vardagen i fokus.
  • Vara drivande i ett strategiskt initiativ som styr mot koncernens övergripande prioriteringar

 

Om du trivs med att arbeta i en föränderlig miljö och i en roll där du tar eget ansvar, utmanar organisationen och driver frågor framåt så är rollen som HR-specialist lärande och utveckling en perfekt roll för dig!

 

Din roll innebär nära samarbete med HR och chefer i våra bolag och du rapporterar till chefen för Axfoodakademien. Förutom dig består teamet i dagsläget av ytterligare fyra HR-specialister, en producent, en processpecialist och två koordinatorer. Axfoodakademien är del av central HR som består av totalt ca 17 medarbetare som tillsammans supporterar koncernens bolag och staber.
 

Det här förväntar vi oss
  • Eftergymnasial utbildning inom HR eller arbetslivserfarenhet som har gett motsvarande kunskaper
  • Några års erfarenhet av att leda utvecklingsprojekt och förändringsarbete
  • Erfarenhet från arbete med utbildningsfrågor 
  • Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet och intresse för teknik och digitalisering av lärande samt av att skapa lärresor, gärna i Promote

 

Som person är du engagerad och har god förmåga att bygga långsiktiga relationer. Du är en kommunikativ teamspelare som arbetar strukturerat och lösningsorienterat med en pedagogisk ådra och god helhetssyn.

 

Du är van att agera beställare och kravställare mot externa leverantörer och du har goda kunskaper av olika pedagogiska metoder och utbildningsformer. Vidare är du van att utifrån beställarens önskemål, definiera affärsnytta och utveckla insatser som skapar resultat. Du är en person som har ett stort intresse för att skapa och utveckla och kommunicera lärande för alla våra anställda, såväl inom butik, lager som kontor. 

 

Tjänsten är en heltidstjänst med tillträde enligt överenskommelse. Placering är på vårt huvudkontor på Torsplan i Stockholm. Hos oss är vi en majoritet av arbetstiden på kontoret med möjlighet att arbeta hemifrån när det passar arbetsuppgifterna och teamet. 
 

Har vi väckt ditt intresse?
Vi hoppas det! I den här rekryteringen samarbetar Axfood med Poolia och vi tar endast emot ansökningar via Poolias ansökningsformulär via denna länk   Denna rekrytering sker med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, varför vi gärna ser att du skickar din ansökan snarast. 


Vid frågor är du välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Eva Nilsson, eva.nilsson@poolia.se. Vi arbetar med löpande urval så ansök så snart som möjligt. Sista ansökningsdag är 2022-10-14. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Information om bolaget 
I Axfoods bolagsfamilj ingår butikskedjorna Willys och Hemköp, liksom Tempo och Handlar’n. Grossistförsäljning sker genom Snabbgross och vårt supportbolag Dagab ansvarar för koncernens produktutveckling, inköp och logistik. I Axfoodfamiljen ingår även Middagsfrid och Urban Deli samt delägda Apohem, Eurocash, City Gross och Mathem. Tillsammans har koncernen drygt 12 000 medarbetare och en omsättning om cirka 66 miljarder kronor. Bakom butikscenen finns de koncerngemensamma funktionerna affärsutveckling, ekonomi, HR, IT och kommunikation. Axfood är noterat på Nasdaq Stockholm och huvudägare är Axel Johnson AB. 

Välkommen med din ansökan! 

Publicerad den

16-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang, Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Detaljhandel | Restaurang | Deltidsjobb