Inaktiv platsannons

Varuflödesplanerare Utflöde till Dagab i Stockholm

Om tjänsten

Dagab skapar, lagerhåller och levererar sortimentet till Axfoodkoncernens kedjor såsom bl a Hemköp, Willys, Snabbgross, Urban Deli och Apohem. Vi utvecklar också egna varumärken, bl.a. Garant, Eldorado och Såklart. Vår verksamhet vilar på goda värderingar för jord, människa och samhälle, vilket genomsyrar allt från sortimentsutveckling, paketering och transport - till hur vi agerar mot våra medarbetare. På så sätt ger vi våra kunder förutsättningar att göra schyssta, hållbara val. 

Med andra ord - hos oss är du med och påverkar det vardagliga livet för en sisådär tio miljoner människor, förstå hur viktiga våra medarbetare är för oss. Välkommen du med!
 

Bli en av oss

Vi är inne i en spännande förändringsresa där vi hela tiden utmanar oss i våra processer, roller och arbetssätt. På ett värdeskapande sätt vill vi möjliggöra en modern organisationsstruktur som är anpassningsbar för de förändringar som morgondagens arbetssätt kräver. Därför ser vi att våra roller ständigt kommer utmanas och utvecklas. Är du lika modig och nyfiken som vi är på nästa spännande steg i utvecklingen inom dagligvaruhandeln kan du vara den vi söker!

 

I rollen som Varuflödesplanerare – Utflöde tillhör du Varuflödesstyrning (VFS) som ansvarar för planering och styrning av ett effektivt och lönsamt varuflöde från leverantör hela vägen till Axfoods egenägda och handlarägda butiker samt externa kunder. 

 

Då varuförsörjningen och orderförslag till butik sker dagligen är avdelningen bemannad veckans alla dagar. Arbete under helger förekommer därför. Dina arbetstider varierar vardagar mellan 06.00-15.00 och 07.00-16.00 samt helger mellan 06.00-11.00.

Det här får du göra

Dina huvudsakliga ansvarsområde är att säkerställa orderförslag i autoorderflödet och underhålla systemparametrar med syfte att skapa ett effektivt och kvalitativt varuflöde.  Du utvecklar och säkerställer de operativa arbetsuppgifterna av varuflödet till butik och hanterar butiksärenden kopplade till varuflödet genom en tydlig och förtroendeingivande kommunikation. Du är delaktig i uppföljningar av varuförsörjningen och samarbetar tätt med många funktioner inom Axfood och Dagab för att säkerställa en säker drift av flödet ut till butik. På avdelningen ansvarar vi också för skapandet av kampanj- och säsongsorderförslag och arbetar tätt med våra butikskedjor.

 

Förutom daglig bevakning av varuflödet ut till butik följer du också upp åtgärder och insatser för att stödja interna och externa beslut som syftar till ständiga förbättringar. Du deltar aktivt i förbättringsaktiviteter och är lyhörd och engagerad i att utveckla arbetet inom din funktion och samarbetet med andra.

Det här förväntar vi oss
  • Du har en högskoleutbildning med inriktning mot logistik eller likvärdig utbildning
  • God kompetens att planera och förståelse för hur parametersättningen påverkar varuflödet
  • Mycket goda kunskaper i Office-paketet främst inom Excel samt Power Point
  • Kunskaper om varuflödesprocesser samt varuflödessystem (ex. SAP)
  • Erfarenhet av systematiskt förbättringsarbete
  • Erfarenhet att driva och/eller vara delaktig i förändringsprojekt
  • Grundläggande affärsengelska i tal och skrift


För att trivas i rollen är du analytisk lagd. Då du hanterar stora mängder data, gör beräkningar och analyserar utfall krävs ett strukturerat och noggrant arbetssätt. Du har ett öga för detaljer och eventuella avvikelser. Som person är du självgående och tar ett stort ansvar över dina arbetsuppgifter och ansvarsområden. Eftersom du i rollen har flera kontaktytor både internt och externt är du kommunikativ och trivs väl i samarbete med andra. Slutligen är du driven och initiativtagande gällande att genomföra förändringar och förbättra processer.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med start enligt överenskommelse. Placering är på vårt huvudkontor, Torsplan Stockholm.

Publicerad den

20-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang, Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Detaljhandel | Restaurang | Deltidsjobb