Inaktiv platsannons

HR Business Partner MTR Facility Management i Stockholm

... Som HR Business Partner på MTR Facility Management är du både ett verksamhetsnära ledarstöd och en affärsstrategisk partner. MTR Facility Management har vuxit snabbt de...

Om tjänsten

Arbetsuppgifter

Som HR Business Partner på MTR Facility Management är du både ett verksamhetsnära ledarstöd och en affärsstrategisk partner. MTR Facility Management har vuxit snabbt de senaste två åren och står nu inför en spännande framtid där vi ska ta nästa steg i vår tillväxtresa. Tillsammans med dina övriga HR-kollegor och Talent Acquisition Partners kommer du ha en viktig roll i arbetet att göra oss till en attraktiv och konkurrenskraftig arbetsgivare på FM-marknaden. MTR Facility Management är en bred verksamhet med många olika uppdrag. Som HR Business Partner kommer du att stötta en eller flera av dessa verksamheter och är därmed en självklar del i respektive avdelnings olika mål och strategiska arbete. Vi tror på ett närvarande HR-stöd för att på så sätt erbjuda en träffsäker och proaktiv support i hela organisationen. Du kommer ha det fulla HR-ansvaret för de delar du stöttar vilket innebär att du leder och driver dina frågor, projekt och initiativ från början till slut. Utöver ditt specifika ansvar kommer du också tillsammans med dina kollegor driva HR-arbetet för hela bolaget på ett sätt som gör oss moderna, innovativa och attraktiva som arbetsgivare. Du kommer tillhöra ett team bestående av 1 HR-chef och 2 HRBP som jobbar tätt ihop med Talent Acquisitionsteamet.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:
Arbeta brett med HR-frågor och supportera våra ledare i frågor som arbetsrätt, förhandling, performance management, lönerevision, rehabilitering och rekrytering
Aktivt coacha, utveckla och stötta våra ledare både i det dagliga arbetet och i den långsiktiga utvecklingen i alla HR-relaterade processer
Driva och bidra till tvärfunktionella utvecklingsprojekt och förbättringsinitiativ.
Ansvara för att utveckla vårt Employer Brand, både internt och externt.

Kvalifikationer

Din bakgrund och erfarenhet:
För att lyckas i rollen som HR Business Partner trivs du i en personalintensiv miljö som präglas av snabba förändringar och beslut. Du känner dig bekväm med att vara i en miljö där dina frågor snabbt kan skifta mellan operativ drift till strategisk komplexitet. Vi söker dig som har en vilja att utvecklas och också aktivt bidra till verksamhetens utveckling. Som person är du analytisk och engagerad. Du är kommunikativ och trivs med att samarbeta och bygga nätverk. Ständig utveckling är en av våra värderingar som genomsyrar vår verksamhet och du är således inte rädd för att utmana, utveckla och driva igenom förändring. Du motiveras av att ta stort eget ansvar men samtidigt ha nära samarbete med dina övriga HR-kollegor.

Vidare har du:
Akademisk examen som personalvetare, beteendevetare eller motsvarande
Minst fem års erfarenhet från brett, kvalificerat HR-arbete
Gedigen erfarenhet av verksamhetsnära ledarstöd och har skaffat dig en mycket stabil kompetensbas inom de flesta vanligt förekommande delarna på en HR-avdelning.
Erfarenhet av att driva projekt inom HR

Erfarenhet krävs

Övrigt

Välkommen med din ansökan i form av ett CV och personligt brev. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Head of HR Erika Widholm, via erika.widholm@mtr.se. Ansökan sker via vår hemsida, vi har inte möjlighet att ta emot ansökningar via e-post. Sista ansökningsdag 6 november 2022.
Urval och intervjuer sker löpande. Som ett led i rekryteringen använder vi oss av personlighets- och lämplighetstester. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Om MTR

MTR är en av världens främsta operatörer för järnvägsbunden trafik och har sin bas i Hongkong. I Sverige är vi över 6200 kollegor som driver tunnelbanan och pendeltågen i Stockholm, snabbtåget MTRX mellan Göteborg och Stockholm, fordonsunderhållsbolaget MTR Tech och MTR Facility Management, samt även Mälartåg. Vårt uppdrag är att underlätta människors vardag och länka samman och utveckla hållbara samhällen.
För mer information om MTR besök .

Våra kunder inom Facility Management är såväl resenärer, Trafikförvaltningen och MTRs olika bolag. Vårt uppdrag är att tillhandahålla tjänster som gör MTR-koncernen mer leveranssäker samt vara ett konkurrenskraftigt alternativ på marknaden för förvaltning och service. Vår strategi för fortsatt utveckling bygger på ökad effektivitet och konsolidering men även affärsutveckling där vi ser stor potential till extern försäljning av våra tjänster.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid

Ansökan

Ansök senast: 2022-11-06
Referensnummer: C105293

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 2

Kontakt

Kontaktpersoner

  • Erika Widholm

Publicerad den

18-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Hantverkare
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Hantverkare | Heltidsjobb (förstajobb)