Inaktiv platsannons

Servicemedarbetare Solna

Om tjänsten

När du vill att jobbet ska vara mer än bara ett jobb erbjuder vi variation på olika sätt. Hos oss får du vara dig själv! För vi vet att en inkluderande arbetsplats ger framgång och det blir roligare att gå till jobbet. Hos oss får du intressanta och utmanande arbetsuppgifter.

Servicemedarbetare till vår servicedesk på vårt FM-uppdrag i Solna Stockholm

Vi söker nu en ny medarbetare till vårt härliga gäng. Du kommer att ingå i vårt team som levererar flertal FM-tjänster till vår kund som finns i Solna i Arenastaden, där pendeltågstationen ligger ett stenkast från siten.

Vem är du?

Då du blir vår kunds ansikte utåt får en mycket viktig roll i att skapa en välkomnande serviceatmosfär och ett professionellt mottagande. Vi söker dig som har fallenhet för service med fingertoppskänsla, är ansvarsfull och initiativtagande samt håller ordning och reda. Kommunikation i såväl tal som skrift är också en viktig egenskap. Du trivs i rollen som företagsrepresentant och delar Sodexos vilja att leverera service i världsklass likväl delar våra värderingar serviceanda, laganda och utveckling. Det innebär att du ska ha en hög servicenivå, god överblick över ditt serviceområde och kunna komma med förslag till förbättringar. Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och att du kommer med goda referenser. Du ska behärska både svenska och engelska i tal och skrift samt ha goda IT-kunskaper. Vi ser också att du har goda organisatoriska egenskaper och att du gillar att jobba med rutiner och processer. Du måste kunna vara självgående och fatta egna beslut samt vara flexibel.

Hur ser din arbetsdag ut?

Som servicemedarbetare arbetar du med många och varierande arbetsuppgifter, både högt och lågt. Din uppgift är att se till att kontorets tjänsteleverans fungerar smidigt och att skapa en trivsam och väl fungerande miljö för de som besöker och arbetar på arbetsplatsen.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att bestå av:

  • Välkomna, informera och vägleda medarbetare samt besökare och lotsa dem vidare i anläggningen på ett serviceinriktat sätt.
  • Informera och ombesörja att gällande säkerhetsföreskrifter följs
  • Hantering av passerkort
  • Post och godshantering
  • Löpande administration

Vi söker just dig som tycker det är kul med ett omväxlande arbete och inte är prestigefull, samt tycker om att ingen dag är lik den andra.

Om du är rätt person kan vi erbjuda dig

En varierande och spännande roll där ditt arbete kommer vara en viktig del i Sodexos framgång.

Möjligheten att utvecklas. Sodexo har stort fokus på karriärutveckling genom regelbundna utvecklingssamtal och utvecklingsplan som följs upp. På sikt kan det finnas utvecklingsmöjligheter till större ansvar och andra positioner internt.

Anställningsform och arbetstider:

Anställningen är tillsvidare med inledande provanställning, heltid 100%, kontorstid.

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Solna
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Solna | Restaurang | Deltidsjobb