Inaktiv platsannons

Modeintresserad säljare till Åhléns Studio på damplanet Åhléns City Stockholm?

Familjeföretaget Åhléns grundades 1899 i Insjön och är idag ett av Sveriges starkaste varumärken, med 48 varuhus i Sverige och e-handel via åhlens.se. Varuhuset Åhléns är en marknadsplats som erbjuder en smart mix av prisvärda produkter på ett inspirerande, enkelt och lättillgängligt sätt. Åhléns omsätter 4,3 miljarder och varje år tar våra ca 3 000 skickliga medarbetare emot 60 miljoner besök. Åhléns Outlet och Designtorget är dotterbolag. Åhléns är en del av detaljhandelskoncernen Axel Johnson AB.

Om tjänsten

  • Ansök senast: 11 oktober 2022
  • Stockholm
Arbetsuppgifter

Är kläder, mode och trender en del av dig och ett stort intresse? Tycker du om försäljning, service och människor? Då kanske du är den Säljare vi söker till vår shop Åhléns Studio på Åhléns City Stockholm.

Åhléns Studio är en mode- och livsstilsbutik där vi erbjuder de senaste och trendigaste varumärkena, som tillsammans med ett urval av kompletterande hem- och skönhetsprodukter ska gå mixa och matcha för våra kunder. Här blir din personliga service och interaktionen med våra kunder det absolut viktigaste.

Åhléns varuhus är den plats där vi möter kunden och guidar till noga utvalda, prisvärda och hållbara produkter och lösningar för livets alla dagar. Vi vill att våra kunder alltid ska känna sig välkomna hos oss, känna att det är enkelt att handla, känna sig inspirerade och kunna lita på oss. Åhléns är ett värderingsstyrt företag och genom ett starkt affärsmannaskap blir vi lite bättre varje dag.

Vi erbjuder dig

Som Säljare på Åhléns Studio är ditt uppdrag att bidra till försäljningen. Det gör du genom att ta aktiva kundkontakter och erbjuda den bästa servicen som överträffar kundens förväntningar. Ditt uppdrag är att leverera den bästa kundupplevelsen för alla – alltid. Du kommer bland annat att:

  • Genom ditt modeintresse, personlighet och produktkännedom skapa nöjda kunder som alltid känner sig välkomna
  • Inspirera och ge värdefulla tips och idéer till våra kunder
  • Din personliga service och interaktion med våra kunder, där vårt gemensamma intresse för mode och styling är i fokus, ska spela en nyckelroll för att skapa en upplevelse utöver det vanliga

Du jobbar i team i butiken men kommer även att samarbete med övriga roller i varuhuset så som säljare, logistik, personal shopper och avdelningschefer. Du kommer att rapportera till Butiksansvarig för shopen.

Kvalifikationer

Vi söker dig

Vi på Åhléns är övertygade om att när vi delar med oss av kunskaper och erfarenheter, framgång och entusiasm, gör vi varandra bättre.

  • Du ska ha tidigare erfarenhet av försäljning inom mode
  • Erfarenhet av Visual merchandising och Stylist är meriterande men fokus är försäljning och service
  • I denna roll behöver du ha ett brinnande engagemang för kunden. En stolthet i att ge den bästa servicen och göra kunden nöjd
  • Ett stort intresse för mode, trender och våra produkter

För att lyckas i rollen och trivas på Åhléns tror vi att du brinner för försäljning lika mycket som vi och har en hög servicekänsla. Du ska älska kundmötet och kunna förmedla din passion för mode på ett genuint sätt, där kunden och dess unika behov står i fokus. Du är flexibel, tar egna initiativ och är kreativ. Du tycker om att arbeta i team, sprida härlig energi och att uppnå resultat genom samarbete och att vara lyhörd. Du bidrar till att vi har kul tillsammans och representerar Åhléns i allt du gör! Om du gör ett bra jobb hos oss finns goda möjligheter att utvecklas och få nya utmaningar inom Åhléns.

Vi erbjuder nu en tillsvidaretjänst på 20 h/vecka med en provanställning på 6 månader inledningsvis. Arbetstiderna kan variera mellan 9:00-20:00 både vardagar och helger. Vi ser gärna att du kan börja så fort som möjligt.

Urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag.

Vi välkomnar alla och värdesätter mångfald; våra medarbetare är alla unika och vi behandlar var och en som individer. Vi är engagerade, ger allt på jobbet och värdesätter att ha balans i livet.

Med det hälsar vi dig välkommen till Åhléns!

För att jobba hos oss behöver du ha fyllt 18år.

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Detaljhandel | Deltidsjobb